Rondvaart

Ben je gek op water? Waarom zou je dan met de auto, trein of fiets op vakantie gaan? Je kunt immers ook een prachtige rondvaart maken. Je kunt korte rondvaarten in eigen land maken, terwijl je ook voor langere rondvaart vakanties in het buitenland kunt kiezen. Maar, een rondvaart hoeft niet altijd gepaard te gaan met een langdurige vakantie. Je kunt namelijk ook in binnen- en buitenland prachtige rondvaarten in leuke steden maken.

Rondvaart in Nederland

Vind je het leuk om kortdurende rondvaarten te maken? Check dan zeker onderstaande rondvaarten in Nederland:

  • Rondvaart in Giethoorn. Weinig dorpjes zijn zo toeristisch als Giethoorn, maar het is gewoon een hele belevenis om hier een rondvaart te maken. De wateren in het dorpje zelf zijn indrukwekkend, maar dit geldt ook zeker voor de wateren rondom het dorpje.
  • Rondvaart door de Biesbosch. Het nationaal park De Biesbosch is één van de mooiste gebieden van ons land. In dit prachtige natuurgebied kun je een leuke rondvaart maken en dit natuurgebied vanaf het water ontdekken.
  • Rondvaart in Amsterdam. Uiteraard lenen de Amsterdamse grachten zich ook perfect voor het maken van een toffe rondvaart. Tijdens deze rondvaart kom je ook nog eens langs prachtige gebouwen en gezellige buurten.
  • Rondvaart in Rotterdam. In Rotterdam kun je tussen meerdere rondvaarten kiezen. Zo kun je een rondvaart over de Maas maken, maar ook een rondvaart door de haven van Rotterdam.
  • Rondvaart in Alkmaar. Bij Alkmaar denk je mogelijk eerder aan kaas dan aan water, maar ook in deze stad kun je een prachtige rondvaart maken. 
  • Rondvaart over de Friese Meren. Tot slot is ook een rondvaart over de Friese Meren een aanrader. De meren zelf zijn prachtig, terwijl de gebieden rondom het water ook indrukwekkend zijn om te zien.

Al met al biedt een rondvaart in Nederland veel mogelijkheden. Bepaal waar je van een rondvaart wilt genieten en ga direct op zoek naar een aanbieder. Je kunt eventueel zelf een boot huren, maar je kunt ook voor een compleet verzorgde rondvaart kiezen. Veel plezier in ieder geval!

Scroll naar boven