Resort

Waar kun je beter tot rust komen dan in een resort? Een resort beschikt over tal van faciliteiten, luxe voorzieningen, goede masseurs en veelal een prima dienstverlening. Het is hierdoor in een resort heerlijk tot rust komen. Bovendien liggen de meeste resorts, in binnen- en buitenland, op mooie plekken. 

Je geniet hierbij mogelijk van prachtige natuurgebieden, fraaie vergezichten en een serene rust. Zijn dit allemaal elementen die je aanspreken? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikt resort voor je komende wellness dagje.

Resort in Nederland

Voor een aangenaam en luxe resort hoef je niet de landsgrenzen te verlaten. Ook in Nederland vind je meerdere resorts, waaronder onderstaande:

  • Thermen Bussloo. Als we het over een resort in Nederland hebben, denken we direct aan Thermen Bussloo. Dit is namelijk hét wellness resort van Nederland. Je kunt hier genieten van talloze massages en behandelingen, waardoor je als herboren thuis komt.
  • Elysium. In de buurt van de plaats Bleiswijk is het resort Elysium te vinden. In dit resort vind je meerdere sauna’s, een rustgevend zwembad en andere plekken waar je lekker tot rust kunt komen. In dit resort heb je ook nog de keuze uit veel soorten behandelingen en massages.
  • Zuiderduin. Wil je een aangenaam verblijf in een resort combineren met een bezoekje aan het strand? Kies dan voor een verblijf in het Sauna Center Zuiderduin. In dit resort kom je heerlijk tot rust, waarna je ook nog de fraaie kustlijn bij deze badplaats kunt ontdekken. Het resort ligt namelijk op slechts 100 meter van het strand van Egmond aan Zee!
  • Fort Resort Beemster. Dat resorts soms in bijzondere gebouwen gevestigd zijn, blijkt duidelijk uit Fort Resort Beemster. Dit resort is in een voormalig fort gevestigd, waardoor er een hele bijzondere sfeer hangt. Het fort is wel volledig tot luxe resort omgetoverd, waardoor je de gehele dag door heerlijk tot rust kunt komen.

Wellness resort

Een bezoek aan een wellness resort is altijd aan te raden. Je komt tijdens zo’n bezoekje even lekker tot rust. Dit geldt voor zowel je brein als voor je lichaam. Zeker in de huidige hectische maatschappij is het belangrijk om je brein en lichaam eens een halt toe te roepen. Dát doe je dus perfect in een wellness resort.

Daarnaast kun je in een wellness resort van lichamelijke klachten afkomen. Heb je bijvoorbeeld last van pijn in je lichaam, van stress of van een andere lichamelijke lacht? Grote kans dat je na een dagje in een wellness resort van de (meeste) pijn af bent.

Tot slot is het heerlijk dat je even nergens aan hoeft te denken. Je komt tot rust, je lichaam wordt als het ware gereinigd, je reinigt je geest en je verbetert ook nog je weerstand!

Scroll naar boven