Fly drive

Op vakantie gaan is tegenwoordig op tal van manieren mogelijk. Je kunt zelf een hele vakantie samenstellen, je kunt voor een all inclusive vakantie kiezen en je kunt uit allerlei soorten rondreizen kiezen. Wil je graag naar een bestemming toevoegen en vervolgens op die bestemming rondreizen? Dan kom je al snel bij een Fly & Drive vakantie uit.

Wat is een Fly drive?

Bij een fly-drive vakantie worden drie zaken met elkaar gecombineerd:

  • Vliegreis: als je voor een fly-drive vakantie kiest, krijg je de vliegtickets voor zowel heen als terug geleverd.
  • Huurauto: bij het boeken van een fly-drive vakantie leg je ook direct een huurauto af. Met deze huurauto kun je de gewenste rondreis maken.
  • Overnachting: in een fly-drive vakantie horen ook nog de overnachtingen. Deze overnachtingen boek je van tevoren, waardoor je tijdens je vakantie niet meer naar een hotel of hostel hoeft te zoeken.

Met name in de afgelopen jaren zijn de fly drive vakanties populair geworden. Dit komt onder meer doordat het aanbod van deze vakanties steeds diverser geworden is. Wil je bijvoorbeeld Portugal of Zwitserland ontdekken? Boek dan een fly drive vakantie; je vliegt in dat geval naar Portugal of Zwitserland, waarna bij deze luchthaven de huurauto voor je klaar staat. Met deze huurauto maak je de gewenste route door Portugal of Zwitserland.

Een dergelijke vakantie maak je echter niet alleen in Europa. Een fly drive vakantie in Amerika is bijvoorbeeld ook erg populair. Deze vlieger gaat ook nog eens op voor Canada; deze twee landen zijn bij uitstek geschikt voor het maken van rondreizen. En daarmee dus ook voor een fly drive vakantie.

Wil je een fly drive boeken vakantie? Let dan goed op de aanbieder, op de exacte reisduur en op alle voorwaarden. Ga bijvoorbeeld na over wat voor huurauto je de beschikking krijgt. Mocht deze huurauto je niet bevallen, kun je wellicht bij het boeken voor een upgrade kiezen.

Ontdek hier onze blogs over fly drive vakanties!

fly-drive-italië

Fly drive Italië; De mooiste fly drives in Italë!

Met de auto naar Italië is voor veel Nederlanders een klassieke vakantie. Het hebben van een auto zorgt er ook nog eens voor dat je rondreisjes kunt maken, en meer van het land kunt zien. Toch is het vliegtuig een steeds populairdere manier geworden om naar Italië te reizen. Niet zo gek, want dan kun

Lees verder »
Scroll naar boven