Kerstreizen

Kerst is de tijd van gezelligheid, van lekker dineren en van cadeautjes voor elkaar. Maar, kerst kan ook de tijd van een super leuke vakantie zijn. Een vakantie waar je jaren later nog aan terug denkt. Mocht je komende kerst graag op een unieke en leuke manier willen beleven, is het aan te raden om op zoek te gaan naar een geschikte kerstreis.

Leuke kerstreizen

Op dit moment heb je de keuze uit allerlei soorten leuke kerstreizen. Enkele voorbeelden van leuke kerstreizen zetten we voor je op een rijtje:

  • Een stedentrip. De kerstperiode leent zich uitermate goed voor een super leuke stedentrip. Je kunt bijvoorbeeld de oceaan oversteken en in New York genieten van de kerstsfeer. Dit doe je echter ook dichter bij huis, bijvoorbeeld in een Duitse stad of in Praag.
  • Een zonvakantie. Ben je helemaal niet van de koude omstandigheden? Dan kun je ook voor een zonnige kerstreis genieten. In de periode rondom kerst is het op meerdere continenten heerlijk weer. Onder meer Curaçao, Dubai en de Canarische Eilanden zijn prima bestemmingen voor een zonvakantie.
  • Een wintersportvakantie. Als je het over kerstreizen hebt, denk je mogelijk direct aan een wintersportvakantie. Tijdens een wintersportvakantie kom je lekker in beweging, maak je veel plezier en geniet je van de prachtige omstandigheden. Zo’n vakantie leent zich ook prima om even tot rust te komen óf juist om lekker feest te vieren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van kerstreizen. Zet je wensen op een rijtje, bepaal waar je zin in hebt en bepaal hoeveel geld je bij voorkeur uit wilt geven. Vervolgens kun je op zoek naar een geschikte kerstreis gaan.

Heb je pas laat besloten dat je van een heerlijke kerstreis wilt genieten? Houd dan goed last minute aanbiedingen in de gaten. Met een last minute aanbieding geniet je van een relatief voordelige kerstreis!

Ontdek hier onze blogs over kerstreizen!

Weekendje-Londen-kerst

Weekendje Londen met kerst, bezoek de leukste kerstmarkten!

Londen mag jaarlijks al meer dan 14 miljoen toeristen verwelkomen, waaronder tijdens de decembermaand. De Engelse hoofdstad is bij uitstek geschikt voor iedereen die graag kerstinkopen wilt gaan doen. In de maand november worden de straten al prachtig versierd en ademt Londen al kerst. In de stad zijn de warenhuizen omgetoverd in een kerstparadijs en

Lees verder »
Scroll naar boven