Hotel met bubbelbad op kamer; de top 20!

Ben je op zoek naar een leuk hotel voor een weekendje weg? Of wil je mogelijk langer in binnen- of buitenland van een leuke vakantie genieten? Voordat je het beste hotel kunt boeken, is het advies om je wensen op een rijtje te zetten. Is het hierbij al snel duidelijk dat je per sé een hotel met bubbelbad op de kamer wenst te hebben? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres.

In dit artikel laten wij je namelijk kennismaken met de leukste hotels met een bubbelbad op de kamer. Om je hier zo uitgebreid mogelijk over te kunnen informeren, hebben we zelfs een heuse top 20 samengesteld. Neem onderstaande 20 hotels op je gemakje door en kies direct het gewenste hotel uit. Al deze hotels hebben in ieder geval één gemeenschappelijk kenmerk: ze beschikken over een bubbelbad op de kamer!

Inhoudsopgave:

1. Hotel Kasteel Bloemendaal

Heb je altijd al in een kasteel willen overnachten? En wil je ook genieten van een bubbelbad op de hotelkamer? Dan ben je in Hotel Kasteel Bloemendaal aan het juiste adres. Dit hotel is gelegen in Vaals, te Limburg, en heeft zodoende een geweldige ligging. Binnen de kortste keren sta je in Nederland, België én Duitsland. 

verigens is dit hotel zelf ook prachtig, zowel van de binnen- als van de buitenkant. Zodra je de deur van je hotelkamer open doet, ben je helemaal gelukkig. In de prachtige hotelkamer vind je namelijk een heus bubbelbad. Een garantie voor een heerlijk nachtje weg; dát biedt het Hotel Kasteel Bloemendaal zeker.

2. Mercure Hotel Amersfoort Centre

Wil je graag de iets kleinere steden in Nederland gaan ontdekken? Dan is de kans groot dat Amersfoort bovenaan je lijst van te-bezoeken-steden staat. Mocht je deze stad willen bezoeken, is een verblijf in het Mercure Centre hotel aan te raden. Dit is volgens ons één van de beste hotels met bubbelbad op de kamer.

We zijn echter niet alleen over het bubbelbad enthousiast. Ook de ligging – in het centrum van Amersfoort – , het tarief per nacht, en het fraaie uitzicht spreken ons aan. Al met al kunnen wij je een verblijf in het Mercure Hotel Amersfoort Centre van harte aanraden!

Fitz-Roy-Urban-Hotel-met-bubbelbad-op-kamer

3. Fitz Roy Urban Hotel, Maastricht

Heb je ons lijstje met leukste boutique hotels in Maastricht toevallig doorgenomen? Dan heb je het Fitz Roy Urban hotel reeds voorbij zien komen. Dit is niet alleen een prachtig boutique hotel, maar is ook een geschikt hotel als je per sé een bubbelbad in je kamer wenst te hebben.

Bij het Fitz Roy Urban Hotel kun je uit meerdere soorten kamers kiezen. Indien je het bubbelbad op je kamer wenst te hebben, is de presidentiële suite een ware aanrader. Deze suite is niet alleen voorzien van een bubbelbad, maar van nog véél meer extra’s. In en rondom het hotel kom je ook niks tekort; een prima hotel om de prachtige stad Maastricht te ontdekken.

Inntel-Hotel-Art-Eindhoven

4. Inntel Hotel Art Eindhoven

Zou jij graag de provincie Noord-Brabant nader willen ontdekken? Dan kom je al snel in de lichtstad Eindhoven uit. In deze stad vind je onder andere het Intell Hotel Art; een prachtig hotel met een geweldige ligging én fraaie kamers. In veel van deze kamers vind je bovendien hetgeen waar je naar op zoek bent; een heus bubbelbad.

Het mooie bij dit hotel is dat de prijzen per nacht relatief meevallen. Ook als je een niet al te groot budget hebt, kun je in dit hotel van een heerlijke overnachting genieten. Inclusief het dobberen in het geweldige bubbelbad op de kamer. Vanuit dit hotel loop je bovendien direct de gezellige stad Eindhoven in.

Hotel-Waterrijk-Oesterdam

5. Hotel Waterrijk Oesterdam

Jaarlijks trekken relatief veel toeristen naar Zeeland toe. Dit geldt niet alleen voor Belgen en Duitsers, maar ook voor Nederlanders. Als je van een heerlijke vakantie in eigen land wilt genieten, leent Zeeland zich daar namelijk uitstekend voor. Dat geldt zéker voor dit Hotel Waterrijk te Oesterdam; in dit hotel vind je prachtige hotelkamers inclusief een bubbelbad op de kamer terug.

Om meerdere redenen zijn wij sowieso erg enthousiast over dit hotel. Zo vinden wij de ligging subliem, beschikt het hotel over alle gewenste faciliteiten en kun je meer dan voldoende zien/doen in de omgeving!

B&B-Kasteel-Limbricht

6. B&B Kasteel Limbricht

Eerder in deze top 20 heb je al kennis kunnen maken met een prachtig kasteel. Dat kasteel bevindt zich in Vaals, maar ook iets verderop vind je een geweldig kasteel. Het gaat hierbij om het B&B Kasteel gelegen in Limbricht. Dit kasteel beschikt over meerdere kamers, waarvan slechts één kamer voorzien is van een bubbelbad. Als je in dit hotel met bubbelbad op de kamer wilt overnachten, moet je dus vroegtijdig je boeking doen. 

In en rondom dit kasteel kom je niks tekort. Het hotel is luxe ingericht, de kamers zijn van alle gewenste faciliteiten voorzien en de ligging is subliem. Zeker een aanrader dus als je de provincie Limburg wilt ontdekken.

7. De Pier Suites

Ook in de provincie Zuid-Holland kun je voor een hotelkamer met bubbelbad op de kamer genieten. Als je graag deze provincie wilt ontdekken, raden wij je de Pier Suites in Scheveningen aan. Dit hotel is prachtig gelegen, is luxe en beschikt over prachtige kamers.

In deze kamers vind je een prachtige badkamer mét bubbelbad terug. Opvallend hierbij is dat je vanuit het bubbelbad zo over de Noordzee heen kijkt. In weinig andere hotels geniet je vanuit het bubbelbad van zó’n fraai uitzicht!

Suitehotel-Pincoffs

8. Suitehotel Pincoffs

Spreekt de stad Scheveningen je niet helemaal aan? Wil je liever in een grotere stad in Zuid-Holland verblijven? Dan kom je al snel in Rotterdam uit. In deze prachtige havenstad vind je onder andere het Suitehotel Pincoffs terug. Bij dit hotel kun je heerlijk bijkomen; in de badkamer vind je onder andere een groot bubbelbad. 

Wil je graag met je partner van een romantisch weekendje weg genieten? Dan is dit hotel ideaal voor je/jullie. Vanuit dit hotel sta je namelijk zo in de gezellige binnenstad van Rotterdam. Daarnaast kun je in dit bubbelbad ook met z’n tweeën liggen; als dat niet romantisch is…

9. Intell Hotels Utrecht Centre

Eerder in deze top 20 heb je al kennis kunnen maken een Intell Hotel. Dat hotel ligt in Eindhoven, maar we zijn over nóg meer Intell hotels te spreken. In dit geval gaat het om een Intell hotel in het centrum van Utrecht. Een gezellig en fraai hotel mét super hotelkamers.

In dit hotel in Utrecht kun je uit meerdere soorten kamers kiezen. Je kunt voor een hotelkamer met bubbelbad kiezen, maar ook voor een hotelkamer met jacuzzi. Ongeacht voor welke hotelkamer je kiest, geniet je van veel gemak. Zodra je één stap uit de deur van dit hotel zet, kun je de prachtige Utrechtse binnenstad ontdekken!

Hotel-met-bubbelbad-op-kamer-Prince-Nijmegen

10. Hotel de Prince Nijmegen

Alleen de naam van dit Nijmeegse hotel is al prachtig. Zodra je één stap in de lobby van dit hotel zet, word je alsmaar blijer. Het hotel is namelijk luxe en sfeervol ingericht. Nadat je je sleutel bij de receptie opgehaald hebt, begint het echte genieten. Als je één stap in je hotelkamer zet, zie je ‘m namelijk direct staan. Het prachtige bubbelbad.

Heb je heerlijk gebadderd in dit fraaie bubbelbad? Dan kun je de stad Nijmegen gaan ontdekken. Een stad waarin echt veel te doen valt, te zien en te beleven valt.

11. Fruitpark Hotel & Spa

Geef jij de voorkeur aan een overnachting op een rustige plek? En wil je per sé voor een hotel met een bubbelbad op de kamer kiezen? Dan is een overnachting in het Fruitpark Hotel & Spa aan te raden. Dit prachtige viersterrenhotel is te vinden in het kleine plaatsje Ochten, in de Betuwe. Vanuit dit hotel kun je Betuwe – bijvoorbeeld op de fiets – ontdekken. Heerlijk!

Van-der-Valk-hotel-met-bubbelbad-op-kamer

12. Van der Valk Almelo

De hotelketen Van der Valk ken je ongetwijfeld wel; deze hotelketen biedt ook meerdere hotelkamers met bubbelbad aan. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar het hotel in Almelo. De kamers in dit hotel zijn geweldig, evenals de ligging. Vanuit dit hotel kun je de stad Almelo ontdekken, maar ook de bijzondere fraaie omgeving.

13. Lodgerie het Groene Geheim

In deze lijst met hotels met bubbelbad op de kamer zijn we al in nagenoeg alle provincies geweest. Eén van de provincies die nog ontbrak, is Flevoland. In deze provincie vind je gelukkig ook meerdere geschikte hotels terug, waarvan de Lodgerie het Groene Geheim volgens ons de beste optie is. Dit hotel is gelegen in de stad Almere, beschikt over uniek ingerichte hotelkamers én is relatief betaalbaar. In de hotelkamers vind je uiteraard een prachtig (vrijstaand) bubbelbad.

14. Beachhouse Hotel

Om van een prachtige kustlijn te genieten, hoef je niet naar het buitenland. Je kunt bijvoorbeeld ook naar Scheveningen of naar Zandvoort toe gaan. Mocht Zandvoort je voorkeur genieten, is het Beachhouse Hotel de beste optie. Dit hotel is aan de kustlijn gelegen, biedt een prachtig uitzicht én beschikt over prachtige hotelkamers. Als je in je hotelkamer in het Beachhouse Hotel in het bubbelbad ligt, kijk je zo uit over het strand en de Noordzee. Prachtig en uniek.

Bijkomend voordeel: het centrum van Zandvoort is ook erg gezellig. Mocht je je fietsen op de fietsendrager meenemen, kun je ook de omliggende omgeving ontdekken. Een garantie voor een leuke vakantie of een leuk weekendje weg.

15. Van der Valk Hotel Assen

We blijven nog even bij de hotelketen Van der Valk. Eerder hebben we al het hotel in Almelo aangeraden, maar ook het hotel in Assen is aan te raden. Dit hotel bevindt zich net buiten de stad, waardoor je zowel de stad als de omliggende omgeving kunt ontdekken. In dit hotel kom je ook niks tekort; het hotel beschikt over een heerlijk restaurant én over geweldige hotelkamers. In de hotelkamers vind je uiteraard ook een subliem bubbelbad terug.

16. Slapen in een Trechter Harlingen

Wil je de Waddeneilanden graag ontdekken? En wil je dit combineren met een overnachting op het vaste land? Dan is een verblijf in het Slapen in een Trechter hotel in Harlingen aan te raden. Niet alleen de naam van dit hotel is uniek, maar ook de inrichting van de kamers. Mocht je voor een suite met bubbelbad kiezen, geniet je van een subliem uitzicht over de Noordzee. Dit is geen goedkoop hotel, maar het is wel één van de leukste hotels met bubbelbad op de kamer.

Van-der-Valk-Groningen-Westerbroek

17. Van der Valk Groningen Westerbroek

In het Noorden van ons land vind je meerdere Van der Valk Hotels. Over het hotel in Assen en Almelo zijn we erg enthousiast, maar ook over het hotel in Groningen. Dit is onder andere te danken aan de luxe inrichting van de hotelkamers; in de hotelkamers vind je uiteraard ook een geweldig bubbelbad terug. Verder is het fijn dat je vanuit dit hotel de leuke stad Groningen kunt ontdekken. Een stad met de nodige bezienswaardigheden en véél gezelligheid.

Bella-Vista-hotel-met-bubbelbad-op-kamer

18. Bella Vista, Valkenburg

Hoef je niet per sé in een luxe hotel te overnachten? Geef je eerder de voorkeur aan een hotel in de vorm van een B & B? Dan is Bella Vista in Valkenburg aan te raden. Hier vind je meerdere prachtige hotelkamers inclusief een bubbelbad; deze hottub bevindt zich bovendien op het balkon van je kamer. Dat is nog eens uniek, niet waar? Doordat het hotel net buiten het centrum van Valkenburg ligt, is dit hotel een prima uitvalsbasis. Een prima uitvalsbasis om de stad en de omliggende omgeving te ontdekken!

19. Van der Valk Middelburg

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat we fan van Van der Valk zijn. Deze hotelketen biedt meerdere hotelkamers met bubbelbad aan, waaronder ook in Middelburg. Als je voor een verblijf in dit hotel kiest, geniet je van veel gemak. Het hotel is luxe ingericht, beschikt over een geweldig restaurant en beschikt over prachtige hotelkamers. Vanuit dit hotel kun je bovendien Middelburg en de rest van Zeeland ontdekken.

Mainport-Design-Hotel-met-bubbelbad-op-kamer

20. Mainport Design Hotel, Rotterdam

Deze lijst met hotels met bubbelbad op de kamer sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met het Mainport Design Hotel in Rotterdam. Dit hotel heeft een prachtige en kenmerkende stijl, is geweldig gelegen en is van alle gemakken voorzien. Zodra je één voet in je hotelkamer zet, heb je direct een glimlach op je gezicht. Vanuit het bubbelbad kijk je namelijk zo uit over de Maas. In dat geval is het wel zaak om de ‘Waterfront Spa’ kamer te boeken!

> Welke hotels hebben een bubbelbad op de kamer?

Vrij veel hotels in Nederland beschikken over kamers met een bubbelbad op de kamer. Voor een compleet overzicht kun je het beste deze lijst met 20 hotels met bubbelbad op de kamer bekijken. Mocht je graag het zekere voor het onzekere nemen, kun je ook kijken naar de hotels van Van der Valk. Deze hotelketen biedt veel kamers met een bubbelbad op de kamer aan.

> Wat is het mooiste hotel met bubbelbad op de kamer?

Het mooiste hotel met bubbelbad op de kamer vinden wij het Hotel Kasteel Bloemendaal. Dit hotel is in een kasteel te vinden en beschikt over prachtige kamers. Ook het Fitz Roy Urban Hotel (Maastricht), het Beachhouse Hotel (Zandvoort) en het Hotel de Prince (Nijmegen) vinden wij prachtig. Wat voor jou het mooiste hotel met bubbelbad op de kamer is, hangt uiteraard van je eigen voorkeuren af.

> Hoeveel kost een overnachting met bubbelbad op de kamer?

Een overnachting in een kamer inclusief bubbelbad is niet super voordelig te noemen. Je moet al snel rekening houden met een prijs vanaf zo’n 120 euro. Bij sommige hotels betaal je echter ruim 200 euro per nacht in een kamer met bubbelbad. De prijzen voor een dergelijke overnachting lopen dus flink uiteen.

> Wat zijn de beste hotels met bubbelbad op de kamer?

Het Hotel Kasteel Bloemendaal, het Mercure Hotel Amersfoort Centre en het Fitz Roy Urban Hotel in Maastricht zijn onze persoonlijke favorieten. In dit artikel vind je echter nóg 17 hotels met een bubbelbad op de kamer. Ongeacht voor welke van deze 20 hotels je kiest, geniet je van een heerlijke overnachting!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven