Natuurhuisje met jacuzzi; tips én de 12 leukste natuurhuisjes met jacuzzi

Ben je een ware natuurliefhebber? En zou je daarom graag jouw vakantie zoveel mogelijk in de natuur door willen brengen? Dan is het aan te raden om een natuurhuisje met jacuzzi te huren. Zoals de benaming van zo’n huisje al aangeeft, bevindt zo’n huisje zich midden in de natuur. Hierdoor ben je één met de natuur en geniet je van de serene rust.

Wil je nou van nóg meer rust genieten?  En wil je tijdens jouw vakantie helemaal bijkomen? Dan is het aan te raden om te kijken naar een natuurhuisje met jacuzzi. Zo’n huisje bevindt zich in de natuur én beschikt over een jacuzzi. Dat klinkt als een win-win situatie, niet waar?

In dit artikel vertellen wij je graag meer over de natuurhuisjes met jacuzzi. We doen dit aan de hand van onze persoonlijke bevindingen; op basis daarvan hebben we een top 12 samen kunnen stellen. Neem dit artikel op je gemakje door, maak kennis de top 12 natuurhuisjes met jacuzzi en boek direct jouw komende vakantie. Grote kans dat je hier géén spijt van gaat krijgen.

Inhoudsopgave:

Voordelen-natuurhuisje-met-jacuzzi

Voordelen van een natuurhuisje met jacuzzi

Is het aan te raden om een natuurhuisje met jacuzzi te huren? Ja, zonder enige twijfel. Met zo’n huisje geniet je namelijk van de nodige voordelen:

  • Je bevindt je midden in de natuur. Grote kans dat je hierdoor tot rust komt en dat je echt even van quality time kunt genieten. Met jezelf, met je gezin, met je familie of met je vriendengroep.
  • Je komt volledig tot rust. Als je voor een natuurhuisje met jacuzzi kiest, is de kans erg groot dat je volledig tot rust komt. Met grote dank aan de rustgevende jacuzzi waarin je uren door kunt brengen.
  • Divers aanbod. Spreken de hierboven besproken voordelen jou aan? Dan is het alvast goed om te weten dat je uit een divers aanbod van natuurhuisjes kunt kiezen. Hierdoor kun je altijd het perfecte natuurhuisje met jacuzzi vinden; het huisje dat volledig aan jouw wensen voldoet.
  • Voor alle reisgezelschappen geschikt. Wil je met jouw gezin op vakantie gaan? Dan is een natuurhuisje met jacuzzi ideaal. Jouw kinderen kunnen lekker in de natuur spelen, terwijl jij heerlijk in de jacuzzi geniet. Mocht je met jouw gehele familie gaan, geldt dit voordeel ook zeker. Mocht je met jouw vriendengroep gaan, biedt een natuurhuisje met jacuzzi ook garantie op een heerlijke tijd. 

Het mag duidelijk zijn: het is zeker aan te raden om een huisje met jacuzzi in Nederland te huren. Maar, voor welk huisje kun je nou het beste kiezen? Wij helpen je graag een handje met het antwoord op deze vraag.

Top 12 natuurhuisjes met jacuzzi

Wil je ook van bovengenoemde voordelen genieten? En wil je binnenkort graag van een heerlijke vakantie genieten? Dan raden wij je aan om voor één van onderstaande 12 huisjes te kiezen. Dit zijn volgens ons namelijk de beste en leukste natuurhuisjes met jacuzzi.

Natuurhuisje-met-jacuzzi-in-Ellertshaar

Natuurhuisje in Ellertshaar, Drenthe

In de prachtige provincie Drenthe is dit fraaie en unieke natuurhuisje te vinden. Dit natuurhuisje is volledig in de natuur opgenomen, beschikt over een prachtige jacuzzi en beschikt ook nog over een sauna. Sterker nog; daar blijft het niet eens bij. Bij dit natuurhuisje geniet je ook nog van een buitendouche, van ligbedden, van loungestoelen, van een vuurschaal en van een barbecue. Je kunt dus onwijs veel tijd op een leuke manier rondom dit natuurhuisje doorbrengen.

Bijkomend voordeel: rondom dit vakantiehuisje is niks anders te vinden. Je bent echt helemaal alleen hier, samen met bijvoorbeeld jouw partner. Houd er wel rekening mee dat dit natuurhuisje voor slechts 2 personen geschikt is.

Natuurhuisje-in-Fintele

Natuurhuisje in Fintele, lo-reninge, België

Wil jij graag met een groter reisgezelschap op pad gaan? En wil je hierbij van ongekend veel gezelligheid genieten? Dan is dit grote natuurhuis in België een ware aanrader. Dit huis biedt aan maar liefst 21 personen voldoende ruimte. Binnen in het huis geniet je van alle gemakken, maar dit geldt ook zeker voor in de tuin.

In de tuin is bijvoorbeeld een gigantische jacuzzi te vinden. Grote kans dat jij en jouw reisgenoten niet uit deze jacuzzi weg te slaan zijn. Vlak naast de jacuzzi vind je ook nog een gezellig terras; al met al een garantie voor een hele leuke vakantie. Iets wat ook nog aan de ligging van dit vakantiehuisje te danken; het huisje ligt in een gezellige en natuurlijke omgeving. 

Natuurhuisje-in-Swolgen

Natuurhuisje in Swolgen, Limburg

Wil je met 2 tot 6 personen van een heerlijke vakantie genieten? Dan biedt dit natuurhuisje in Limburg absoluut de gewenste uitkomst. Dit huisje beschikt over een grote gashaard, over een luxe keuken, over een gezellige woonkamer en een super fraaie tuin. In deze tuin valt direct de whirlpool/jacuzzi op; erg aangenaam!

Zodra je één stap uit dit natuurhuisje zet, sta je letterlijk en figuurlijk midden in de natuur. Het huisje bevindt zich aan de rand van een bos, van waaruit je allerlei fiets- en wandeltochten kunt maken. Het huisje is geschikt voor 2 tot 6 personen en is pas in 2021 gebouwd.

Natuurhuisje-in-Terwolde

Natuurhuisje in Terwolde, Gelderland

Wil je tijdens jouw weekendje weg of vakantie van veel luxe genieten? Dan is een verblijf in dit luxe landgoed in Terwolde een ware aanrader. In deze voornamelijk dienstwoning vind je vier slaapkamers, welke plek bieden aan maximaal 9 personen. In en rondom het huis ben je ook van alle gemakken voorzien.

Zo vind je bij dit natuurhuisje een golfbaan, een heerlijke jacuzzi en een grote tuin. Het landgoed rondom deze dienstwoning is maar liefst 10 hectare groot. Je kunt hier dus ook heerlijke wandeltochten in maken. Overigens beschikt dit natuurhuisje niet alleen over een jacuzzi, maar ook over een Finse sauna!

Natuurhuisje-in-Elsloo

Natuurhuisje in Elsloo, Friesland

Wil je samen met jouw partner van een aangename en romantische vakantie genieten? Dan biedt dit natuurhuisje in Friesland uitkomst. Dit natuurhuisje is niet al te groot, maar is juist daardoor erg gezellig. Dit geldt ook voor de tuin van dit huisje; in de tuin van dit huisje vind je een prachtige jacuzzi.

Rondom dit huisje vind je eigenlijk alleen maar natuur. Het welbekende Drents Friese Woud is namelijk om de hoek gelegen. Als je vanuit dit natuurhuisje naar buiten kijkt, vallen eigenlijk twee dingen direct op: de jacuzzi en de weilanden. Vanuit dit natuurhuisje met jacuzzi heb je echt een geweldig uitzicht. Een geweldig uitzicht waar je echt volledig van tot rust gaat komen.

Natuurhuisje-met-jacuzzi-in-Noordwelle

Natuurhuisje in Noordwelle, Zeeland

Ben je een liefhebber van Zeeland? Dan is dit natuurhuisje met jacuzzi in Noordwelle een aanrader. Dit huisje ziet er prachtig uit, is van alle gemakken voorzien en is voor 4 personen geschikt.

Hoogtepunt van dit huisje is de jacuzzi in de tuin. Deze jacuzzi biedt plek aan 4 personen, maar biedt bovenal een prachtig uitzicht. Vanuit de jacuzzi kijk je namelijk uit over het polderlandschap van Zeeland. Zéker als je tijdens zonsondergang in de jacuzzi ligt, is dit op en top genieten.

Natuurhuisje-in-Zuurdijk

Natuurhuisje in Zuurdijk, Groningen

Ook in de Groningse provincie vind je tal van natuurhuisjes met jacuzzi. Eén van onze favorieten is dit natuurhuisje in Zuurdijk. Iets wat te danken is aan de ligging, aan de inrichting én aan de tuin. In de tuin is bijvoorbeeld een aangename jacuzzi te vinden, van waaruit je van een prachtig uitzicht geniet.

In en rondom dit huisje is sowieso alles in orde. De ligging is geweldig, het huisje ziet er stijlvol uit en de service is ook meer dan prima. Zeker een aanrader dus om in dit lariks houten natuurhuisje te verblijven.

Natuurhuisje-met-jacuzzi-in-Rha

Natuurhuisje in Rha, Gelderland

In de plaats Rha, te Gelderland, is een woonerf te vinden met daarop 2 tiny houses. Deze 2 tiny houses worden door de enthousiaste familie verhuurd; in onze ogen is het erg leuk om in één van deze tiny houses te verblijven. Dit komt niet alleen door de ligging van deze natuurhuisjes, maar ook door de tuin.

In de tuin vind je onder meer een jacuzzi, maar ook prachtige natuur. Sowieso is er veel fraaie natuur in de omgeving te vinden; dit natuurhuisje met jacuzzi grenst namelijk aan een fraai natuurgebied.

Natuurhuisje-in-Zoersel

Natuurhuisje in Zoersel, Antwerpen, België

Vind je het niet erg om onze landsgrenzen te verlaten? Dan is dit natuurhuisje in de Belgische plaats Zoersel wellicht erg interessant voor je. Dit natuurhuisje is voor 4 personen geschikt, ziet er geweldig uit en is eigenlijk van alle gemakken voorzien. 

Tevens is de ligging van dit natuurhuisje met jacuzzi subliem. Het natuurhuisje ligt aan de rand van een bos; in dit bos kun je heerlijke wandeltochten maken. Mocht je liever tijd op een relaxte manier door willen brengen, is dat mogelijk in de jacuzzi in de tuin van dit natuurhuisje. Wat ons betreft is het écht de moeite waard om de auto te pakken en naar Zoersel te rijden.

Natuurhuisje-in-Tonden

Natuurhuisje in Tonden, Gelderland

Wil je met maximaal 10 personen een natuurhuisje met jacuzzi huren? Dan is dit huisje in de Gelderlandse plaats Tonden een aanrader. Dit huisje combineert eigenlijk drie dingen met elkaar; luxe, natuur en rust. De inrichting van het huisje is geweldig, de ligging is geweldig en de woning is van alle gemakken voorzien.

Zo vind je in de woning bijvoorbeeld meerdere badkamers. Ook heeft de woning een grote keuken en geniet je van een gezellige woonkamer. Hoogtepunt is de tuin, waarin je onder andere twee terrassen, een vuurkorf en een jacuzzi vindt. Grote kans dat je niet meer weg wilt uit dit natuurhuisje met jacuzzi in Gelderland.

Natuurhuisje-in-Durbuy

Natuurhuisje in Durbuy, België

Heb je wel eens van het Belgische stadje Durbuy gehoord? Dit is het kleinste stadje ter wereld; een gezellig en pittoresk stadje. In de omgeving van dit stadje is dit prachtige natuurhuisje met jacuzzi te vinden. Dit huisje staat op een heuvelflank, waardoor je van een fraai uitzicht geniet. Dit doe je zowel vanuit de jacuzzi als vanuit het huis zelf.

Rondom dit natuurhuis met jacuzzi vind je een prachtige tuin. Een tuin waarin je volledig tot rust komt en waarin je van de prachtige omgeving geniet. Dit natuurhuisje met jacuzzi is overigens voor 8 personen geschikt.

Natuurhuisje-met-jacuzzi-in-Lille

Natuurhuisje in Lille, Antwerpen, België

Wil je nou écht één met de natuur worden? Dan is dit natuurhuisje in Lille, te België, een ware aanrader. Dit natuurhuisje wordt niet alleen omringd door natuur, maar is ook nog eens bedekt met natuur op het dak. 

Echt een uniek huis, waarbij je in de tuin uiteraard een jacuzzi kunt vinden. Als je in deze jacuzzi ligt, geniet je ongetwijfeld van de prachtige natuur om je heen. Dit natuurhuisje met jacuzzi is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen.

Hoe kies je het leukste natuurhuisje met jacuzzi uit?

Voor welk van bovengenoemde natuurhuisjes met jacuzzi kun je nou het beste kiezen? Dat doe je vooral door jouw wensen goed op een rijtje te zetten. Geef voor jezelf antwoord op bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Waar moet het natuurhuisje met jacuzzi bij voorkeur liggen? Wil je naar een specifieke provincie of? Of wil je bijvoorbeeld specifiek in Nederland blijven? 
  • Met hoeveel personen wil je op reis gaan? Indien je alleen met jouw partner gaat, is een 2persoons natuurhuisje met jacuzzi groot genoeg. Als je met een groter gezelschap gaat, moet je echter naar een groter huisje uitkijken.
  • Over welke faciliteiten moet het natuurhuisje beschikken? Wil je echt terug gaan naar de basis van de leven? Dan kun je wellicht het beste voor een tiny house kiezen. Wil je tijdens jouw vakantie vooral van luxe genieten? dan kun je het beste voor een luxueus natuurhuisje met jacuzzi kiezen.
  • Hoeveel geld wil je (ongeveer) uitgeven? Aangezien het aanbod van natuurhuisjes nogal divers is, zijn er ook grote verschillen qua tarieven te vinden. Je doet er daarom verstandig aan om voor jezelf te bepalen hoeveel geld je maximaal uit wilt geven. Let hierbij ook goed op of alle kosten al in het tarief per nacht verwerkt zijn. Bij sommige natuurhuisjes moet je bijvoorbeeld extra betalen voor het gebruikmaken van de jacuzzi.
Algemeen 728x90

Veelgestelde vragen over een natuurhuisje met jacuzzi

Heb je mogelijke interesse om een natuurhuisje met jacuzzi te huren? Dan raden wij je van harte aan om goed naar bovenstaande huisjes te kijken. Dit zijn in onze ogen namelijk de leukste natuurhuisjes met jacuzzi van dit moment. In zowel ons land als in België.

Voordat je een verblijf gaat boeken, zit je mogelijk nog met vragen. Wij hebben de meest gestelde vragen gebundeld en geven op die vragen hieronder een passend antwoord.

> Wat kost een natuurhuisje met jacuzzi?

De prijzen voor een natuurhuisje met jacuzzi lopen flink uiteen. Dit komt onder meer doordat de huisjes heel erg verschillen. Dit heeft betrekking op de ligging van het huisje, op de inrichting van het huisje, op de afmetingen van het huisje en op alle voorzieningen bij/van het huisje.

Voor sommige huisjes betaal je slechts een paar tientjes voor een overnachting. Bij andere huisjes moet je echter rekening houden met een tarief van 100 euro (of meer) per nacht. Je doet er daarom verstandig aan om voor jezelf  te bepalen hoeveel geld je ongeveer uit wilt geven. Dat maakt jouw zoektocht naar het beste natuurhuisje met jacuzzi in ieder geval een stuk makkelijker.

> Wat is een natuurhuisje?

Een natuurhuisje is een unieke vakantiewoning die in een rustige en natuurlijke omgeving gelegen is. Zo’n woning kenmerkt zich door rust, door veelal niet al te grote afmetingen en door in veel gevallen een bijbehorende tuin. Overigens hoeft een natuurhuisje niet altijd klein te zijn, zoals blijkt uit onze lijst van de 12 leukste natuurhuisjes.

> Wat zijn leuke natuurhuisjes met jacuzzi in Nederland?

> Waar kan ik leuke natuurhuisjes boeken?

Voor het boeken van een natuurhuisje ben je bij natuurhuisje.nl aan het juiste adres. Op deze website vind je een divers aanbod van huisjes in zowel binnen- als buitenland. In deze top 12 hebben wij ons beperkt tot Nederland en België, maar ook in bijvoorbeeld Zweden en Duitsland vind je allerlei natuurhuisjes met jacuzzi. Als je op één van de links in dit artikel klikt, kun je het betreffende natuurhuisje met jacuzzi overigens direct boeken!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven