‘Reizen, Werken & Opvoeden: Te Gek of Gekkenwerk?’ : Nomadnessinmybus

Er zijn twee dromen die hele veel mensen hebben: reizen en een boek schrijven. Ik deed beiden.

Mijn naam is Liesbeth en ik ben volledig locatie onafhankelijk. Naast eigenwijs.;-) Wat ik bedoel met locatie onafhankelijk? Ik kan reizen, werken en leven waar ik wil. Voor mij is deze levensstijl een Droom. Niet een droom die ‘uitkwam’. Dit is een droom waar ik hard voor werkte. Waar ik een aantal jaren voor ik wilde gaan reizen een goed plan voor maakte.

En nu zul je denken: is dat niet mogelijk om zo’n plan te maken? Geloof me: het plan maken is peanuts bij het uitvoeren ervan. Mijn plan was helder: ik wilde over 5 jaar mijn toenmalige bedrijf, een Personal Training studio, volledig vervangen hebben door een volledig online bedrijf. Dat is NoMadness In My Bus (www.nomadnessinmybus.com) geworden.

Met mijn bedrijf creëer ik op maat gemaakte persoonlijke business concepten voor mensen die reizen en werken willen combineren en ook locatie onafhankelijk willen leven. Ik begeleid hen vervolgens van idee tot succes. 

Ik had dus 5 jaar, dacht ik. Mijn plan was duidelijk. Ik zeg altijd; ‘Als je een goed plan hebt, hoef je het alleen maar te volgen’. Zo gezegd , zo gedaan. Maar niet heus. Een plan maken is easy. Het blijven uitvoeren is lastiger. Zie het als een jaar lang gezodn eten. Geen pizza, geen alcohol en iedere dag sporten. Een opgave die weinig mensen volhouden. Ik hield het wel vol. Sterker nog: Ik ging wat sneller dan mijn plan waardoor wij na 2 jaar al op reis konden.

Wij: mijn vriend Ronald (49), mijn zoon Leff (13) en onze honden Obi en Woody. Met ons vijven zijn we 7 maanden in onze voormalig DHL vrachtwagen door Europa gaan reizen. Uitgeschreven uit Nederland zodat zoonlief geen school hoefde te volgen en er lekker op uit. Het leven beleven. Dat is ons doel van het leven: leven. En in de dagelijks sleur die wij ervaarden, voelden we ons niet zo ‘alive’. En dus gingen we reizen. Een droom? Nou en of! Maar zeker niet alleen maar Rozengeur & Maneschijn.

We waren onszelf best een beetje kwijt, aan het begin van onze reis. Met z’n allen op 10m2 is best pittig soms. Ik weet uit mijn werk dat veel mensen deze droom ook hebben, maar in de veronderstelling zijn dat het niet voor hen is weggelegd. Een overtuiging die onwaar is en belemmerend. Het leven een andere wending geven is voor iedereen weggelegd, als je bereid bent de ‘prijs’ te betalen. Als je bereid bent te doen wat je moet doen. Just put in the work.

En om mensen handvaten, ervaringen, tips en ook emoties mee te geven die komen kijken bij ene reizend bestaan, schreef ik ene boek tijdens onze reis.

“Reizen, Werken & Opvoeden: Te Gek of Gekkenwerk?!’ https://www.nomadnessinmybus.com/boek/?partner=182

Ik wilde laagdrempelig laten weten dat reizend leven niet alleen maar een droom is. Dat werkend reizen een mooie situatie is, om meerdere redenen. Graag wilde ik delen dat een kind opvoeden terwijl er geen enkele structuur is in de dag, een uitdaging. Ik wilde mensen stappenplannen geven waarmee zij zelf aan de slag kunnen. Om hun droom te realiseren. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren alles uit hun leven te halen wat er in zit. Het boek is daar een prachtige tool voor. Dit boek schreef ik gedurende onze reis; van de voorbereiding tot aan de laatste kilometers. Het is geschreven vanuit mijn hart: ik ben nooit zo open geweest als tijdnes het schrijven van mijn boek. Het is ook een naslagwerk geworden waarmee jij stappen kunt nemen naar jouw doel: naar het beleven van jouw leven.

Toen wij weer in Nederland kwamen (in het boek staat ook beschreven waarom wij weer even in Nederland zijn) was het boek gereed. De boodschap mocht de wereld in. En van harte hoop ik dat iedere lezer er een inzicht uithaalt wat hem of haar bij zal blijven. Wat zal bijdragen aan een intenser en mooier geleefd leven.

Dat is wat ik iedereen gun: dat je voelt dat je leeft. Ik had al jaren de droom een boek te schrijven. Ik had nooit durven dromen dat ik die droom kon realiseren tijdens het beleven van mijn droomleven. En nogmaals: dit is hoe ik erop terugkijk: het is niet alleen maar Insta-Worthy geweest……

Het doel van het leven is leven. Dus leef! <3

Liefs, Liesbeth

Ps bestel mijn boek via deze link en wie weet spreek ik je daarna!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven