Case Logic; cameratas + laptop sleeve review!

Case Logic is een merk die ik al langer gebruikte voordat ik deze super leuke samenwerking aanging. Zo heb ik altijd een externe harde schijf mee waar een hoes omheen zit en was mijn eerste cameratas ook van Case Logic. Die tas heb ik een tijd gebruikt, maar het was een echte typische zwarte cameratas. Hier wou ik toch een vervanger voor zoeken die meer casual was. Zo gezegd zo gedaan, maar toen kreeg ik een tijdje terug de mogelijkheid om de nieuwe cameratas van Case Logic te testen. Lees daar in dit artikel meer over!

Inhoudsopgave:

Case Logic cameratas
Case Logic cameratas

De Case Logic cameratas

Zoals al aangegeven heb ik een Case Logic cameratas mogen uitkiezen om te testen. Hier heb ik altijd veel eisen aan omdat ik best veel camera gear heb die ik meeneem op reis. Vaak ga ik dan ook voor de grootste cameratas die er is en dat was de Case Logic Era Camera Backpack. Dit is een cameratas speciaal gemaakt om zowel je camera als drone in kwijt te kunnen. Ideaal natuurlijk! Wat mij deze cameratas van Case Logic zo aantrok was het design. Ik gaf aan dat ik een cameratas wou waaraan je niet snel ziet dat het een cameratas is. Nou bij deze tas zie je dat inderdaad niet vind ik. De grijze stof in combinatie met de koperen details maakt deze cameratas echt stijlvol.

Wat kan ik meenemen in de Case Logic Era Camera Backpack?

 • Spiegelreflex camera met 24-70 lens
 • 50 mm lens
 • 150-600 mm lens
 • Drone DJI Mavic Air 2
 • Controller voor de drone
 • Laptop tot 13 inch
 • Extra batterijen
 • Statief
 • Drinkfles
 • Andere kleine accessoires

De features van deze tas:

 • Gevoerd vakken voor alle camera- en drone apparatuur 
 • Verstelbare en gevoerde tussenschotten voor goede pasvorm 
 • Opbergvak voor tablet of laptop van maximaal 13″
 • Snel toegang tot camera of laptop via de bovenkant, hierdoor hoef je niet de hele tas te openen 
 • Zijvakken voor een waterfles of statief 
 • Regenhoes die weggewerkt zit in één van de ritsen om alles droog te houden tijdens natte weersomstandigheden 
 • Overzichtelijk door alle vakken en compartimenten die je naar wens kan indelen
Case Logic Laptop sleeve

De Case Logic Laptop sleeve

Naast de cameratas van Case Logic heb ik ook een laptop sleeve mogen testen. Daarvoor heb ik de Case Logic Reflect Laptop Sleeve uitgekozen in de kleur Balsam.  Dit vond ik mooi matchen bij de tas, maar hij is uiteraard in diverse mooie kleuren te krijgen. Dit is een 15,6 inch sleeve waar mijn 16 inch laptop perfect in past. Ik raad je aan om altijd je laptop op te meten en te kijken naar de maten die bij een sleeve staan.Toen ik hem binnen kreeg viel mij gelijk op dat hij super zacht is. Er zit een memory foam in van 6 mm dik waardoor je laptop perfect is beschermd. De binnenkant is bekleed met pluche waardoor hij is beschermd tegen krassen. Met deze laptop sleeve van Case Logic kan naar mijn mening echt niks met je laptop gebeuren. Maar hier staat Case Logic ook voor, first-class protection in a slim-line design.

Conclusie

Ik was opzoek naar een cameratas waaraan je niet kon zien dat het een cameratas is. Dat is Case Logic super goed gelukt! Daarnaast moesten al mijn spullen erin passen en ook dat gaat heel gemakkelijk, zelfs mijn super grote lens past er prima in! De tas is compact, zit comfortabel op je rug en is niet zwaar. Dit is erg belangrijk als je hem mee wilt nemen op reis. Ook de laptopsleeve is er eentje waarvan ik zeker weet dat mijn laptop optimaal is beschermd. Door het gebruikte materiaal, de pluche en memoryfoam kan er namelijk niks gebeuren. Ik raad het dan ook iedereen aan om eens te kijken naar de producten van Case Logic!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven