Packing cubes; waarom elke reiziger dit zou moeten hebben!

Wellicht herken je dat wel, alles maar in je koffer gooien, niet overzichtelijk, beetje proppen, koffer dicht en klaar. Dit is niet ideaal en je wilt natuurlijk dat alles gewoon netjes in je koffer ligt en je zonder stress jouw koffer dicht kan doen. Nu bestaat daar al een tijdje iets voor, namelijk packing cubes! Van Reismonkey kreeg ik een mooi setje packing cubes opgestuurd om dit eens te testen. Want eerlijk, zelf dacht ik ook wel dat ik dit nodig zou hebben.

Inhoudsopgave:

De packing cubes van Reismonkey

Recent ben ik een weekendje naar Zeeland geweest waarbij ik de packing cubes van Reismonkey heb mee genomen en getest. Alleen het design al vind ik super mooi en geeft al echt die travel vibes. De meeste packing cubes zijn namelijk gewoon eentonig één kleur. 

Normaal gesproken vouw ik al mijn kleding wel netjes op en leg ik het redelijk geordend in mijn koffer, maar toch neem je altijd meer mee dan dat er in je koffer past. Nu ik deze packing cubes ging gebruiken, merk je gewoon dat je veel meer mee kan nemen dan normaal. Dit vanwege de fijne compressie die deze packing cubes van Reismonkey hebben. 

De packing cubes van Reismonkey bestaat uit een set van 3. Alle drie hebben ze verschillende afmetingen en een ander mooi design. Zo kan je de ene gebruiken voor je broeken, de ander voor je t-shirts en de laatste voor je ondergoed bijvoorbeeld. Ideaal toch?

Packing cubes Reismonkey
Packing cubes Reismonkey (2)

Compression packing cubes

Wat zo fijn is aan de packing cubes van Reismonkey is de compressie functie. Dit betekend dat je de packing cube nog platter kan maken als je hem al hebt dichtgeritst door de extra rits die romdom zit. Zo kan je op bovenstaande foto het verschil zien als ik de compressie wel of niet heb gebruikt. Dit scheelt erg veel waardoor je echt meer in je koffer kan meenemen.

Zijn packing cubes echt ruimtebesparend?

Ja! Zoals ik net vertelde zijn deze packing cubes zeker ruimtebesparend. Door de compressie functie kan je hem wel 2x zo dun maken! Dit zorgt ervoor dat je in plaats van 1 packing cube, wel 2 bovenop elkaar kan leggen en alsnog de koffer dicht kan doen zonder stress.

Hoeveel packing cubes heb je nodig?

Dit hangt er echt vanaf hoelang je weg gaat en waar naartoe. Met een setje van 3 packing cubes kom je al goed uit de voeten. Één voor je t-shirts, één voor je broeken en één voor je ondergoed. Als je ook nog jurkjes of hoodies meeneemt kan je natuurlijk nog een setje extra packing cubes gebruiken.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven