Natuurhuisje Nederland; 12x de mooiste huisjes in de natuur!

Op vakantie in Nederland gaan, is zeker een goed idee. Je beperkt de reistijd, je kunt gewoon je eigen taal spreken en ons land heeft opvallend veel te bieden. Dit geldt voor de fraaie landschappen en leuke steden, maar ook voor de accommodaties. Zo heb je keuze uit veel mooie natuurhuisjes in Nederland.

Inhoudsopgave:

In een natuurhuisje in Nederland is het heerlijk vertoeven. Dit komt onder meer door de volgende voordelen:

  • Je geniet van privacy. Dit is anders ten opzichte van bijvoorbeeld in een hotel. In een natuurhuisje in Nederland verblijf alleen jij met je reisgezelschap. Je geniet hierdoor van de gewenste privacy en een gezellige sfeer.
  • De huisjes zijn vaak prachtig gelegen. Bijkomend voordeel is dat een natuurhuisje in Nederland vaak prachtig gelegen ligt. Als je één stap buiten de deur van het huisje zet, sta je vaak al in een prachtige omgeving. Ook zijn er veel huisjes vanwaaruit je een subliem uitzicht hebt.
  • Je geniet van een aangename rust. Door bovengenoemde voordelen geniet je in een natuurhuisje in Nederland ook nog van een aangename rust. Je kunt je accu even opladen en bij thuiskomst kun je er weer volle bak tegenaan.
  • Je kunt uit veel soorten natuurhuisjes kiezen. Ben je op zoek naar een geschikt natuurhuisje in Nederland? Ongeacht wat je wensen zijn, kun je uit veel interessante natuurhuisjes kiezen. Daarover vertellen wij je hieronder graag veel meer.
Natuurhuisje-Nederland-met-hond

Natuurhuisje in Nederland met hond

Wil je graag in een mooi natuurhuisje in Nederland verblijven? Kijk dan goed naar je reisgezelschap. Indien je bijvoorbeeld met je hond op pad wilt gaan, is daar niet elk natuurhuisje even geschikt voor.

In lang niet alle natuurhuisjes zijn honden toegestaan. In de huisjes waarin dit wel toegestaan is, geniet je hond in ieder geval vaak ook van een heerlijk verblijf. Dat is zéker het geval als je voor één van onderstaande natuurhuisjes in Nederland kiest:

Natuurhuisje-in-Emst

Natuurhuisje in Emst

In de Gelderse plaats Emst vind je dit prachtig gelegen natuurhuisje. Dit natuurhuisje biedt plek aan 4 personen en voor een hond. Voor zowel jou als voor je hond is het hier heerlijk vertoeven. Mede door de fraaie ligging in het bosrijke gebied.

Natuurhuisje in Bartlehiem

Natuurhuisje in Bartlehiem

In de Friese plaats Bartlehiem is dit waanzinnig fraaie natuurhuis te vinden. Dit natuurhuisje ligt volledig vrijstaand aan het water, is van alle gemakken voorzien en biedt plek aan 4 personen. Uiteraard is je hond ook welkom in dit fraaie natuurhuis.

Natuurhuisje-in-Schalsum

Natuurhuisje in Schalsum

Gaat je voorkeur uit naar een groter vakantiehuis? Dan wijzen wij je op dit natuurhuis in de Friese plaats Schalsum. Dit huis biedt plek aan 8 personen en je hond is hier ook toegestaan. Door de vrijstaande ligging heeft deze villa erg veel te bieden.

Mooiste natuurhuisjes van Nederland

Mooiste natuurhuisjes van Nederland

Een gemiddeld natuurhuisje in Nederland heeft veel te bieden. Maar, er zijn altijd natuurhuisjes die hier nog een schep bovenop doen. Dat geldt onder meer voor de drie natuurhuisjes die wij hieronder bespreken. Dit zijn wat ons betreft de mooiste natuurhuisjes van Nederland:

Natuurhuisje-in-Lekkerkerk

Natuurhuisje in Lekkerkerk

Dit prachtige natuurhuis is voor 2 personen geschikt en ligt direct aan het water. Vanuit het huis kijk je uit over de rivier de Lek. Wat hierbij subliem is, is dat je dit ook vanuit bijvoorbeeld het ligbad doet. Ook op de veranda en in de tuin van dit mooie natuurhuisje is het heerlijk vertoeven.

Natuurhuisje in Tonden

Natuurhuisje in Tonden

Wil je een groot en mooi natuurhuisje boeken? Kies dan voor dit fraaie natuurhuis in Tonden. Dit huis is prachtig gelegen, is volledig van hout en glas gemaakt en biedt plek aan 8 personen. Dit huis is bovendien volledig vrijstaand en is luxe ingericht.

Natuurhuisje in De Bult

Natuurhuisje in De Bult

Dit natuurhuisje in De Bult, Overijssel, is om meerdere redenen super mooi. Dit geldt voor het huisje zelf, maar ook voor de ligging. Bij dit huisje ligt namelijk een meer, waarbij je de beschikking over een privé strand hebt. Dit maakt het doorbrengen van tijd rondom dit natuurhuisje nóg leuker en aangenamer.

Luxe-natuurhuisje-Nederland

Luxe natuurhuisje in Nederland

Welke associatie heb jij bij een natuurhuisje? Weinig mensen associëren zo’n huis met luxe. Dat vinden wij vrij opvallend, aangezien je uit meerdere luxe natuurhuisjes in Nederland kunt kiezen. Deze huisjes zijn op twee mogelijke manieren luxe: qua aankleding en qua inrichting. Qua aankleding kun je bijvoorbeeld denken aan een zwembad, jacuzzi of hottub in de tuin.

Wij hebben in ieder geval drie luxe natuurhuisjes in Nederland voor je uitgezocht:

Natuurhuisje-in-Baarlo

Natuurhuisje in Baarlo

Dit prachtige natuurhuis in Baarlo biedt plek aan maar liefst 10 personen. Je kunt hier binnen- en buitenhuis heerlijk vertoeven, mede door de grote tuin en luxe aankleding. Dit huisje beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers. Voor de grotere gezelschappen is dit dan ook het beste luxe natuurhuisje in Nederland.

Natuurhuisje in Terwolde

Natuurhuisje in Terwolde

Wil je in een uniek vakantiehuis in Nederland verblijven? Dan is dit luxe natuurhuis in Nederland een geweldige optie. Dit huis is gebouwd in een stijlvolle dienstwoning, gelegen op een landgoed. De gehele inrichting kan met één woord omschreven worden: luxe.

Natuurhuisje-in-Ouddorp

Natuurhuisje in Ouddorp

Een ander luxe natuurhuisje is in de Zuid-Hollandse plaats Ouddorp te vinden. Dit huis is op een prachtige plek te vinden, is luxe ingericht en is van alle mogelijke faciliteiten voorzien. Dit grote en fraaie huis biedt plek aan maar liefst 8 personen.

Last-minute-natuurhuisje-Nederland

Last minute natuurhuisje in Nederland boeken

Kom je nú met het idee om bijvoorbeeld dit weekend op vakantie te gaan? Of wil je graag binnen een paar dagen naar een leuk natuurhuisje in Nederland vertrekken? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een last minute natuurhuisje in Nederland.

Tussen welke natuurhuisjes je dan kunt kiezen? Dat hangt vooral van het actuele aanbod af. Op dit moment kun je bijvoorbeeld voor vakantiehuisje X en Y kiezen, terwijl je volgende week voor vakantiehuisje X kunt kiezen. Het is daarom aan te raden om op het betreffende moment op zoek naar een last minute natuurhuisje in Nederland te gaan.

Wij hebben in ieder geval alvast inspiratie voor je verzameld:

  • Natuurhuisje in Nunspeet. In dit heerlijke natuurhuisje geniet je van een aangename last minute vakantie. Dit huisje is prachtig gelegen, is luxe ingericht en biedt plek aan 4 personen. Dat dit huisje luxe ingericht is, blijkt onder meer uit de luxe badkamer en keuken.
  • Natuurhuisje in Egmond aan den Hoef. Wil je in een écht uniek natuurhuisje last minute verblijven? Dan is dit natuurhuisje in Egmond aan den Hoef een aanrader. Dit huisje is in de vorm van een yurt gebouwd; dit is een soort van tent. Dit huisje biedt plek aan 2 personen en is lekker knus.
  • Natuurhuisje in Swolgen. Wil je graag met een groter gezelschap een last minute verblijf in een natuurhuisje in Nederland boeken? Kies dan voor dit natuurhuisje in Swolgen, Limburg. Dit huisje is prachtig gelegen, is fraai ingericht en biedt plek aan 6 personen.

Wat is voor jou het beste natuurhuisje in Nederland?

Welke van bovengenoemde natuurhuisjes in Nederland spreekt je het meeste aan? Om tot de juiste keuze te komen, moet je onder meer naar je reisgezelschap kijken. Ook is het belangrijk om goed naar je budget, naar je wensen en naar je reisvoorkeuren te kijken.

In welk gedeelte van Nederland wil je verblijven? Ongeacht naar welke provincie of regio je voorkeur uitgaat, heb je uit veel natuurhuisjes in Nederland de keuze. Elk natuurhuisje in Nederland is in ieder geval op zijn eigen manier uniek.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven