Luxe busreizen; Ontdek de mooiste bestemmingen!

Ga je graag zonder zorgen op vakantie? En vind je het fijn om tijdens je vakantie meerdere mooie plekken aan te doen? Dan sluit een busreis perfect op je wensen aan. Maar, wil je tijdens zo’n busreis van nét dat beetje extra genieten? Dan zijn luxe busreizen aan te raden.

Inhoudsopgave:

Een luxe busreis kenmerkt zich door eigenlijk eigenschappen:

  • Er zit vaak een kleinere groep mensen in de bus. Het is dan ook een vrij kleinschalige busreis
  • De bus is luxe en lekker ruim. Doordat er weinig mensen met de busreis meegaan, heb je lekker veel ruimte in je bus. Je geniet hierbij bijvoorbeeld van veel beenruimte.
Luxe-busreizen-naar-Italië

Luxe busreizen naar Italië

Italië is één van de leukste vakantielanden van Europa. Dit is te danken aan de diversiteit binnen het land, maar ook aan bijvoorbeeld het heerlijke eten en drinken. 

Wat in Italië ideaal is, is dat je het gehele land door kunt kruisen. De afstanden zijn soms vrij fors, maar daar heb je tijdens een luxe busreis geen last van. Tijdens zo’n luxe busreis kun je namelijk voortdurend om je heen kijken. Overal waar je in Italië komt, geniet je van prachtige landschappen en uitzichten.

Bijkomend voordeel: vanuit Nederland is het niet al te ver naar het noorden van Italië. Bij een luxe busreis is er mogelijk sprake van een overnachting van Duitsland, maar er zijn ook reizen die in één keer naar Italië toe gaan. Het is aan jou om te bepalen wat je het fijnste/leukste vindt.

Luxe busreizen naar Wenen

Luxe busreizen naar Wenen

Wenen is één van de mooiste en meest unieke steden van Europa. De stad is nog niet zo populair als bijvoorbeeld Rome, maar heeft minstens net zoveel te bieden. Bijkomend voordeel: je kunt het gehele jaar door naar deze prachtige hoofdstad van Oostenrijk toegaan.

Om deze stad te ontdekken, is een luxe busreis een ware aanrader. Je rijdt in luxe naar de stad toe, waarna je bij een luxe hotel afgezet wordt. Je kunt je hier lekker opfrissen en vervolgens de stad bezoeken. Hoe lang je vervolgens in deze stad blijft, is van het soort luxe busreis afhankelijk. Dit is iets dat je voor jezelf kunt bepalen.

Wil je Wenen in optima forma ontdekken? Dan kun je het beste in de winter een bezoekje aan deze stad brengen. In de winter is de stad nóg gezelliger dan in de zomer.

Luxe-busreizen-voor-ouderen

Luxe busreizen voor ouderen

Een busreis heeft vaak een ietwat stoffig imago. Het is soms net alsof bijvoorbeeld alleen maar oudere mensen voor een busreis kiezen. Daar is inderdaad deels sprake van, maar lang niet alle ouderen kiezen voor een ‘normale’ busreis.

De luxe busreizen zijn onder ouderen steeds populairder aan het worden. Dit komt ook doordat meerdere maatschappijen zich specifiek op ouderen richten. Bij deze maatschappijen kun je dan ook uit veel luxe busreizen voor ouderen kiezen.

Zo’n busreis kenmerkt zich onder meer door een perfect reisschema. De maatschappijen weten maar al te goed dat ouderen regelmatig hun benen moeten strekken. Daar is de busrit dan ook volledig op afgestemd. Verder kom je op de mooiste plekken uit die voor ouderen toegankelijk/geschikt zijn.

Luxe-busreizen-naar-Oostenrijk

Luxe busreizen naar Oostenrijk

Zou je het prachtige land Oostenrijk eens willen ontdekken? Dan is het aan te raden om een luxe busreis naar Oostenrijk te boeken. Met zo’n luxe busreis ontdek je dit prachtige land op de meest fraaie manier. Je rijdt namelijk grote afstanden door dit land, waarbij je optimaal geniet van de prachtige omgeving.

Ook hierbij geldt weer dat je het gehele jaar door voor luxe busreizen naar Oostenrijk kunt kiezen. Wil je het winterse Oostenrijk ontdekken? Dan zou je voor een luxe busreis in de winter moeten kiezen. Je kunt echter ook prima in de zomer dit prachtige land ontdekken. Zomers is het vaak lekker warm in Oostenrijk, terwijl de omgeving van uiteraard ook een lust voor het oog is.

Luxe-busreizen-Europa

Luxe busreizen Europa

Op dit moment kun je uit heel veel luxe busreizen in Europa kiezen:

  • Luxe busreizen naar Oost-Europa. Vind je het leuk om de onontdekte landen te verkennen? Dan kom je al snel in Oost-Europa uit. Onder meer Polen, Tsjechië en Hongarije zijn prachtige landen om eens te bezoeken.
  • Luxe busreizen naar Midden-Europa. Je kunt uiteraard ook voor een busreis naar Midden-Europa kiezen, waaronder Zwitserland en Oostenrijk. Ook is een busreis naar Frankrijk of Duitsland absoluut aan te raden.
  • Luxe busreizen naar ZuidEuropa. Vind je het heerlijk om van lekker weer te genieten? Dan ben je ongetwijfeld gek op het zuiden van Europa. In onder meer het zuiden van Frankrijk, in Portugal en in Spanje geniet je van heerlijk weer. Houd bij zo’n luxe busreis wel goed rekening met de afstanden. 

Moraal van het verhaal: je kunt met de luxe busreizen in Europa voldoende kanten op. Letterlijk en figuurlijk om precies te zijn. Bepaal daarom goed waar je zin in hebt. En check vervolgens het aanbod van luxe busreizen in Europa.

Super luxe busreizen

Super luxe busreizen

Ga je graag voor het beste van het beste? En ben je nogal gek op luxe? Dan kun je ook eens kiezen voor één van de super luxe busreizen. Tijdens een super luxe busreis geniet je van een nog luxere bus. De bus is nog ruimer, de bus is van allerlei extra’s voorzien en je komt helemaal niks tekort in de bus.

Daarnaast is het reisgezelschap nog kleiner. Dit komt mogelijk de gezelligheid niet ten goede, maar je geniet wel van persoonlijke service. Feit is ook dat de super luxe busreizen vaak gepaard gaan met speciale rondleidingen en dergelijke. 

Wil je graag één van de super luxe busreizen boeken? Dan moet je wel rekening houden met een forser prijskaartje. Voor een luxe busreis betaal je al meer dan een ‘normale’ busreis. En als je dan voor een super luxe busreis kiest, moet je nog meer geld betalen. Dit is de extra investering echter wel waard. Een super luxe busreis ga je in ieder geval nooit meer vergeten.

Naar wat voor luxe busreis gaat jouw voorkeur uit? Denk goed over je wensen na, bepaal waar je naartoe wilt en ga op zoek naar de beste luxe busreis. Alvast veel plezier gewenst!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven