Foto op canvas via Albelli; je mooiste reisfoto’s af laten drukken

Ben je net teruggekomen van een geweldige vakantie? Grote kans dat je jaren later nog steeds naar de foto’s van deze vakantie terug wilt kijken. Als je je vakantiefoto’s op canvas door Albelli laat drukken, is dat mogelijk. Bij Albelli heb je alle mogelijkheden om jouw herinneringen voortdurend tot leven te laten komen.

Inhoudsopgave:

Hoe kun je je foto’s op canvas laten drukken?

Het is allereerst zaak om kritisch te zijn. Wat vind je de mooiste foto’s van jouw vakantie? En welke foto of foto’s wil je graag op canvas laten drukken? Als je dit weet, kun je op Albelli je eigen decoratie maken.

Het is hierbij mogelijk om allerlei zaken zelf te bepalen. Onder meer onderstaande zaken kun je naar eigen wens aanpassen met de editor van Albelli:

  • Oriëntatie. Je kunt bij Albelli een foto op canvas staand en liggend af laten drukken. Een andere optie die je hebt, is om voor een vierkante afdruk te gaan.
  • Formaat. Je kunt ook uit meerdere afmetingen kiezen. Dit varieert van 30 x 20 centimeter tot aan 120 x 80 centimeter.

Het is overigens ook mogelijk om meerdere foto’s op één canvas te laten drukken. In dat geval maak je een complete fotocollage; deze collage staat ongetwijfeld prachtig op één van de wanden in je woning.

Hier blijft het echter niet bij. Je hebt bij Albelli namelijk ook nog de mogelijkheid om de foto op canvas met lijst te bestellen. Albelli geeft je de keuze tussen een zwarte lijst of een witte lijst. Beide lijsten zijn in ieder geval fraai en zorgen ervoor dat jouw foto op canvas nóg mooier uitkomt.

kwaliteit canvas Albelli

De kwaliteit van canvas bij Albelli

Als je canvas bij Albelli bestelt, geniet je van de best mogelijke kwaliteit. Dit komt onder meer doordat deze firma 100% polyester gebruikt voor het bedrukken van de foto(‘s). Dit polyester wordt vervolgens strak gespannen op een houten frame van 18 mm dikte. Doordat dit houten frame zo dik is, is het frame bestand tegen het mogelijk kromtrekken.

Dit spannen gebeurt bij Albelli volledig met de hand. Dit is een vrij arbeidsintensieve handeling, maar levert het gewenste resultaat op. Door deze handeling geniet je namelijk van een 100% strak design.

Waarom voor een foto op canvas kiezen?

Met een vakantiefoto op canvas geniet je van een geweldige vorm van woondecoratie. Niet alleen de foto is fraai, maar ook het gehele kunstwerk. Daarnaast roept de foto ongetwijfeld positieve herinneringen bij je op.

Bijkomend voordeel is dat je bij Albelli veel kanten op kunt qua canvas. Zoals hierboven al aangegeven, kun je uit meerdere formaten, oriëntaties en lijsten kiezen. Stel het canvas helemaal naar wens samen en bestel het direct online.

Bestel je een foto op canvas via Albelli? Dan geniet je ook nog eens van een makkelijke bevestiging. De canvas die je geleverd krijgt, is namelijk van een geïntegreerd ophangsysteem voorzien. Voor dit ophangsysteem heb je alleen nog een spijker in de muur nodig.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven