Breng jouw vakantie door op Recreatiepark de Leistert!

Gaat jouw keuze naar een vakantie in Limburg dit jaar? Dan is de keuze voor een vakantiepark snel gemaakt! Al jaren staat Recreatiepark de Leistert hoog aangeschreven en dat is niet voor niks. Ze hebben diverse faciliteiten voor zowel jong als oud. Hierbij kan je denken aan een in & outdoor zwemparadijs, talloze speeltuinen, recreatieteam & fietsverhuur. Maar dit is nog lang niet alles, ontdek hier meer over een vakantie doorbrengen op recreatiepark de Leistert!

Inhoudsopgave:

Vakantiehuis Pinksteren

Vakantiehuis huren met Pinksteren

Zoek jij nog een vakantiehuis met Pinksteren? Dan moet je niet al te lang wachten met boeken. Recreatiepark de Leistert hanteert aantrekkelijke arrangementen die van toepassing zijn op de kampeerplaatsen en vakantiehuizen. Als je echt wilt genieten van een vakantie dan kan je ook het hemelvaartweekend erbij pakken. Hier hebben ze een speciaal voordelig arrangement voor. Kies uit één van de bungalows, de Leistert Lodge of een kampeerplaats en geniet van een mooi Pinksterweekend!

Waarom een vakantiehuis met Pinksteren op dit recreatiepark?

  • ANWB topcamping 2023
  • Zoover score 8.8
  • ADAC Superplatz 2023
  • Indoor speeljungle & recreatie activiteiten
  • Meerdere restaurants en een snackbar
Glamping Tent

Naar een glamping in Nederland

Ben jij niet zo van het standaard kamperen op de camping? Dan kan je er voor kiezen om een glamping in Nederland uit te kiezen. Dit staat voor glamourous kamperen en wordt steeds meer een trend. Op recreatiepark de Leistert gaan ze mee met de tijd en kan je dus ook genieten van de luxe accommodaties. Ze geven je een luxe en comfort gevoel gecombineerd met het kamperen. 

Recreatiepark de Leistert biedt diverse accommodaties aan die wij graag voor je uitlichten;

  • Glamping tent:

            Geschikt voor 5 personen, 2 slaapkamers, 1 badkamer

            Verwarming, keukenblok met kookplaat

            2 persoonsbed, stapelbed

  • Safaritent;

            Geschikt voor 4 personen, 2 slaapkamers

            2 persoonsbed, stapelbed

            keukenblok met kookplaat

  • Leistert Lodge;

            Geschikt voor 4 personen, 2 slaapkamers, 1 badkamer

            verwarming, keukenblok met kookplaat

Wil je wel graag je eigen kampeermiddel meenemen zoals een tent, caravan of camper? Dan kan je nog steeds gebruik maken van de glamping mogelijkheden. Je kan namelijk jouw verblijf uitbreiden met een eigen privé sanitair. Dit is een huisje met een douche, toilet, vaatwasser en water aan- en afvoer. Is dit nog niet genoeg? Dan heb je ook nog huisjes met een infrarood sauna, luxer ga je het dan echt niet krijgen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven