Huis huren op Ibiza; absoluut een aanrader!

Heb je enig idee wat voor veel Nederlanders dé favoriete vakantiebestemming is? In de afgelopen jaren is één ding zeker; meer en meer mensen zijn van Ibiza gaan houden. De prachtige natuur op dit eiland. De geweldige feesten op dit eiland. De gemoedelijke sfeer en de ietwat hippie-achtige vibe. Dit zijn enkele van de hoogtepunten waarvoor veel mensen jaarlijks een huis huren op Ibiza en hier naartoe trekken.

Inhoudsopgave:

vakantie-op-ibiza

Ben jij ook helemaal gek op dit eiland? En wil je eigenlijk het liefste elke vakantie naar Ibiza toe? Als jouw budget dit toelaat, is het zéker mogelijk om elke vakantie naar Ibiza toe te gaan. Je kunt immers uit veel hotels kiezen, maar je kunt ook een huis huren op Ibiza. Is een huis huren op Ibiza een aanrader? Ja, dat is echt een ware aanrader. Door een huis op Ibiza te huren, geniet je namelijk van meerdere voordelen:

  • Je komt volledig tot rust. Dit eiland staat bekend vanwege haar feesten, maar ook vanwege de ongekende rust. Zeker als je een huis in een rustige omgeving huurt, kom je op dit eiland echt volledig tot rust. Wel zo wenselijk, aangezien de huidige maatschappij behoorlijk druk, hectisch en stressvol is. 
  • De huizen zijn van alle gemakken voorzien. Over het algemeen zijn ook alle huurhuizen op Ibiza van alle gemakken voorzien. Als je voor één van deze huurhuizen kiest, ben je zodoende eigenlijk verzekerd van een aangename vakantie. Een aangename vakantie waarbij je elke dag een verfrissende duik in jouw privé zwembad kunt nemen!
  • Het weer is vaak heerlijk. Ook is het super fijn dat het weer op Ibiza nagenoeg altijd aangenaam is. Je geniet van flink wat zonuren per dag, terwijl de temperatuur ook behoorlijk op kan lopen. 
  • Je kunt ook met grotere gezelschappen op reis gaan. Wil jij met bijvoorbeeld 10 vrienden op vakantie gaan? Dan kun je ervoor kiezen om 5 hotelkamers te boeken, maar je kunt ook een huis huren op Ibiza. Als je voor dat laatste kiest, geniet je sowieso van een onvergetelijke trip. 

Al met al is het dus aan te raden om een huis te huren op Ibiza. Maar, tussen wat voor soort huizen kun je nou kiezen? Hoe kies je het beste huis uit? En wat zijn aanraders qua vakantiehuizen op Ibiza? Op al die vragen ga je in dit artikel een passend antwoord vinden. Een antwoord waarmee je direct het gewenste huis kunt huren op Ibiza.

huis-huren-op-Ibiza-met-verwarmd-zwembad

Een huis huren op Ibiza met verwarmd zwembad

Wil jij graag in bijvoorbeeld het voor- of najaar naar Ibiza toe gaan? Dan is een huis huren op Ibiza met verwarmd zwembad absoluut een goed idee. Tijdens het voor- en najaar kunnen de temperaturen namelijk relatief laag uitvallen. Als het bijvoorbeeld buiten 20 graden is, is het wellicht niet al te lekker om een duik in jouw privé zwembad te nemen.

Kies je voor een huis op Ibiza met verwarmd zwembad? Dan kun je eigenlijk op elke dag wel een duik in jouw privé zwembad nemen. Doordat het water verwarmd is, is het namelijk opperbest genieten in het zwembad. Ga je juist in de zomer naar Ibiza toe? Dan heb je wellicht niet al te veel aan het verwarmde zwembad; gedurende de zomerperiode is het immers behoorlijk warm op Ibiza.

Spreekt een huis huren op Ibiza met verwarmd zwembad jou wel aan? Dan hebben wij een alvast een prachtig huis voor je gevonden. Het gaat om deze luxe villa met een verwarmd zwembad, met uitzicht op zee en met een prachtige ligging. Als je slechts 5 minuutjes loopt, sta je namelijk al op het strand. De villa zelf ziet er ook geweldig uit en biedt plek aan maar liefst 12 personen. Ook vind je in deze villa 5 badkamers terug; dat is eigenlijk veelzeggend voor de afmetingen en luxe van deze villa!

Goedkoop-huis-huren-op-Ibiza

Goedkoop huis huren op Ibiza

Spreekt het hierboven genoemde vakantiehuis op Ibiza jou wel aan? Dat is goed voor te stellen. Is dat echter nog steeds het geval als je naar het prijskaartje gekeken hebt? Voor die villa betaal je namelijk bijna 500 euro per nacht; dat is vrij fors. Maar, gelukkig kun je ook een goedkoop huis huren op Ibiza.

Het leuke van Ibiza is dat dit eiland de nodige tegenstellingen kent. Zo kun je heerlijk feesten op dit eiland, maar je kunt ook heerlijk tot rust komen. Daarnaast kun je een hele luxe villa huren, terwijl je ook voor een basic huis kunt kiezen. Indien je voor een basic huis kiest, betaal je hier relatief gezien niet al te veel voor. Dát maakt het alleen maar interessanter om een goedkoop huis te huren op Ibiza.

Maar, let wel goed op: goedkoop is duurkoop. Als je nou echt voor een heel goedkoop huis op Ibiza kiest, kun je daar niet al te veel van verwachten. Mogelijk is dit huis klein, is dit huis vies of is de ligging van dit huis dramatisch. Aangezien je maar één keer jouw geld uit kunt geven, kun je in dat geval beter voor een iets duurder huis kiezen. Gelukkig bestaan er meerdere goedkope huizen op Ibiza die wél aan de verwachtingen voldoen.

Zijn er ook specifieke goedkope huizen op Ibiza die wij van harte aan kunnen raden? Ja, dat is zeker het geval. Onder meer de volgende huizen spreken ons erg aan:

Villa-in-Sant-Agustí

Villa in Sant Agustí des Vedrà, Ibiza

Deze prachtige villa in Ibiza is geweldig gelegen, heeft een eigen zwembad en biedt plek aan 6 personen. Voor deze villa betaal je een bedrag van slechts 188 euro per nacht. Als je dit over 6 personen kunt verdelen, komt dit neer op 31 euro per persoon per nacht. De meeste hotels op Ibiza zijn al duurder!

Villa-Mara,-Sant-Jordi-de-ses-Salines

Villa Mara, Sant Jordi de ses Salines, Ibiza.

Wil jij graag met een grotere groep naar Ibiza toe gaan? Dan is Villa Maria in Sant Josep de Sa Talaia ideaal voor je. Deze villa heeft 5 slaapkamers en biedt plek aan maar liefst 12 personen. Hiervoor begint de prijs per nacht al bij 232 euro; dit komt neer op nog geen 20 euro per persoon per nacht!

Villa Can Es Coral

Villa Can Es Coral, Sant Josep, Ibiza.

Tot slot is ook deze sfeervolle villa een ware aanrader. Het unieke aan deze villa is dat je hier echt tot rust kunt komen. Dit komt onder meer doordat je na 12.00 uur geen luide muziek of lawaai mag produceren. In en rondom deze villa hangt dan ook een hele gemoedelijke sfeer. En dat voor slechts 206 euro per nacht.

Op Ibiza huis huren voor 10 personen

Wil jij graag een Ibiza huis huren voor 10 personen? Dan heb je méér dan voldoende mogelijkheden. Zoals je eerder in dit artikel al hebt kunnen lezen, lenen veel villa’s op Ibiza zich prima voor grotere gezelschappen. Mocht jij bijvoorbeeld met jouw gehele vriendengroep naar Ibiza toe willen gaan, is dat mogelijk.

Zijn er belangrijke zaken waar je goed op moet letten? Ja, als je een huis op Ibiza voor 10 personen wilt huren, moet je heel goed naar de hoeveelheid slaapkamers kijken. Ga ook goed na wát voor bedden er precies in de slaapkamers staan. Gaat het hierbij om echt volwaardige bedden? Of is het de bedoeling dat meerdere mensen op een slaapbank slapen? Het is wel zo wenselijk dat echt iedereen de beschikking over volwaardige bedden heeft.

Overigens is het aanbod van 10-persoons huizen op Ibiza echt indrukwekkend. Het aanbod is vrij divers, terwijl je bij elke villa eigenlijk direct zin in vakantie krijgt. Om je een handje te helpen, hebben wij drie geweldige 10-persoons huizen voor je op een rijtje gezet.

Villa Es Canar, Oost-Ibiza

In en rond om deze villa is het heerlijk vertoeven. Dit is te danken aan de ligging (uitzicht op zee), aan het grote zwembad en aan het grote terras. Ook is het ideaal dat je een huurauto bij deze villa kunt parkeren. Met dank aan de 6 slaapkamers en de 4 badkamers biedt deze villa voldoende ruimte voor 10 personen.

Ca-Nostra-Ibiza

Ca Nostra Ibiza, Port d’es Torrent, Ibiza

Vinden jij en jouw familie/vriendengroep het leuk om tijdens een vakantie lekker te bewegen? Dan is deze prachtige villa een ware aanrader. In de grote tuin kun je namelijk lekker voetballen, terwijl je op de bijbehorende tennisbaan ook potjes tennis kunt spelen. Ondertussen ziet de villa er geweldig uit, is het zwembad lekker groot en bevindt het strand zich op loopafstand!

Private Villa, Santa Eulària des Riu, Oost-Ibiza

Een echt grote en prachtige villa; dat is toch wel de manier waarop deze villa omschreven kan worden. Deze villa heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers en een oppervlakte van maar liefst 350 vierkante meter. In de tuin vind je uiteraard ook een prachtig zwembad en groot terras!

Op Ibiza een huis huren voor 8 personen

Heb jij een relatief groot gezin? Heb je een grote familie? Of heb je een grote vriendengroep? Dan heb je al snel een relatief groot huis op Ibiza nodig. Gelukkig bieden de nodige huizen op Ibiza plek aan bijvoorbeeld 8 of 10 personen. Wil jij een Ibiza huis huren voor 8 personen? Ook dan heb je meer dan voldoende mogelijkheden.

Binnen het aanbod vind je echt tientallen geschikte villa’s. Om de juiste keuzes te maken, moet je goed jouw wensen op een rijtje zetten. Over welke faciliteiten moet het huis beschikken? Waar moet het huis liggen? Hoe groot moet het huis zijn? En hoeveel geld wil je aan het huis uitgeven? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je op voorhand al over na kunt/moet denken.

Om uiteindelijk de juiste keuze te maken, is het zaak om een goede vergelijking te treffen. Daar helpen wij je graag een handje bij. Wij hebben namelijk al drie prachtige 8-persoons huizen op Ibiza voor je uitgezocht:

Country House, St Miquel de Balansat,

Country House, St Miquel de Balansat, Noord-Ibiza

In het noorden van Ibiza is deze prachtige villa voor 8 personen te vinden. De ligging is echt geweldig, evenals het zwembad in de tuin. Op het ruime terras in de tuin kun je heerlijk eten, borrelen en plezier maken. Al met al een prachtige villa waarin je ongetwijfeld mooie tijden gaat beleven.

La Vila 30 Gran

La Vila 30 Gran, Sant Josep, Ibiza

Hecht jij veel waarde aan de ligging van een huis op Ibiza? Dan is deze villa absoluut een aanrader voor je. Deze villa ligt op een fraaie plek, biedt prachtig uitzicht én is van alle gemakken voorzien. Zo vind je in de tuin een groot zwembad en meerdere grote terrassen. Echt een aanrader dus!

Catalunya Casas: Villa Pada, S’Argamassa, Oost-Ibiza

Gaat jouw voorkeur uit naar een relatief compacte villa met een prachtig uitzicht? Dan is dit echt het beste huis op Ibiza dat je kunt huren voor 8 personen. Dit huis ziet er prachtig uit, biedt plek aan 8 personen, heeft maar liefst 5 badkamers en heeft ook een prachtig zwembad. Wat wens je nog meer?

NOVASOL Vakantiehuizen

Huis huren in Ibiza Stad

Het leuke van Ibiza is dat dit eiland nogal veel verschillende soorten gebieden kent. Je vindt op dit eiland prachtige natuurrijke gebieden, terwijl je ook meerdere leuke steden op het eiland vindt. De populairste stad is zonder twijfel Ibiza Stad; dit is niet voor niets de hoofdstad van dit eiland. 

Wil jij graag een huis huren in Ibiza Stad? Ook dat is mogelijk. In en rondom deze stad vind je namelijk de nodige huizen die je kunt huren. Deze huizen zien er over het algemeen gelikt uit, zijn van alle gemakken voorzien én hebben dus ook nog een fraaie ligging. Het is aan jou om het beste huis in Ibiza Stad te vinden. Wij hebben alvast drie mooie huizen in Ibiza stad voor je gevonden!

Ultimate 5 star Luxury Villa

Ultimate 5 star Luxury Villa

Dit is met afstand één van de mooiste villa’s van heel Ibiza. Dit geldt voor de villa zelf, voor de ligging én voor de tuin. Deze villa biedt plek aan maximaal 6 gasten.

Vakantiehuis in Ibiza Stad

Vakantiehuis in Ibiza Stad

Een prachtig vakantiehuis voor maximaal 6 gasten. Dat is eigenlijk wel dé manier waarop dit vakantiehuis in Ibiza Stad omschreven kan worden. Zoals je op de foto’s kunt zien, is dit echt een onwijs fraai vakantiehuis. Niet alleen het huis valt op, maar ook de tuin en het zwembad. Al met al een aanrader dus.

Luxurious-Villa-Amande-Ibiza

Catalunya Casas, Ibiza-stad, Ibiza

Wil jij met 10 personen een huis huren in Ibiza Stad? Dan is deze prachtige villa een ware aanrader. Dit is géén goedkope villa, maar echt alles aan deze villa klopt. De ligging, het gezellige terras in de tuin, het prachtige zwembad en de gehele inrichting van de villa. Echt op en top genieten in en rondom dit prachtige huis.

Algemeen 728x90

Veelgestelde vragen over een huis huren op Ibiza

Ben jij van plan om een huis te huren op Ibiza? Goed bezig! Een huis huren op Ibiza is eigenlijk een garantie voor een heerlijke en onbezorgde vakantie. Een vakantie waar je echt even tot rust komt. Van het mooie leven geniet. En van het mooie eiland én de aangename temperaturen geniet. Voordat het zover is, moet je wel een geschikt huis op Ibiza huren. 

Over het huren van een huis op Ibiza krijgen wij regelmatig vragen. Wij hebben besloten om deze vragen te bundelen; op de meest gestelde vragen vind je hieronder een uitgebreid antwoord.

> Hoeveel kost het om een huis te huren op Ibiza?

De tarieven voor de huizen op Ibiza lopen echt heel erg uiteen. Voor sommige huizen betaal je 200 euro per nacht, terwijl je ook voor sommige huizen 1500 euro per nacht moet betalen. Het advies is dan ook om voor jezelf een maximum tarief vast te stellen. Binnen dit maximale tarief kun je op zoek gaan naar het meest geschikte huis op Ibiza.

> Waar kan ik een huis huren op Ibiza?

Een huis huren op Ibiza is tegenwoordig niet meer lastig. Je vindt op het internet namelijk tal van aanbieders waarbij je een huis kunt huren. Tevens is het mogelijk om rechtstreeks bij een particulier een huis op Ibiza te huren.

Comfortvilla Luxe Villa's Spanje

> Wat is het mooiste huis op Ibiza die je kan huren?

Persoonlijk zijn wij echt onder de indruk van Catalunya Casas. Dit huis is absoluut niet goedkoop, maar ziet er wel echt prachtig uit. Ook de ligging en alle faciliteiten zijn van het hoogst mogelijke niveau. Over smaak valt echter niet te twisten, dus ga vooral voor jezelf op zoek naar wat jij het mooiste huis op Ibiza vindt.

> Welke faciliteiten zijn er in een huis op Ibiza?

Veel huizen op Ibiza zijn van alle gemakken voorzien. Dit betekent dat je de beschikking over meerdere slaapkamers, meerdere badkamers en een keuken hebt. In de tuin vind je vaak een zwembad en één of meerdere terrassen. Ook zijn nagenoeg alle huizen op Ibiza voorzien van een wifi verbinding en een goed functionerende airconditioning.

> Wanneer kan je het beste een huis huren op Ibiza?

Het advies is om een huis buiten de vakantieperiode te huren. Zo zijn onder meer het voor- en najaar ware aanraders. Waarom? Omdat je in die periode meer keuze hebt, omdat het in die periode een stuk rustiger is op het eiland en omdat je in die periode van lagere prijzen geniet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven