Overnacht in een hotel op de Waddeneilanden!

Ben je van plan om binnenkort naar de Waddeneilanden op vakantie te gaan? Je hebt groot gelijk! De Waddeneilanden zijn stuk voor stuk een lust voor het oog én het bezoeken meer dan waard. Verblijven op één van de eilanden doe je in bijvoorbeeld een hotel. Op de verschillende eilanden heb je gelukkig de keuze uit meerdere – prima – hotels.

Inhoudsopgave:

Luxe-hotel-Waddeneilanden

Luxe hotel op de Waddeneilanden

Tijdens je verblijf op de Waddeneilanden genieten van alle mogelijke luxe? Dat is mogelijk als je voor één van de luxe hotels op de Waddeneilanden kiest. Enkele voorbeelden van deze luxe hotels zetten we graag voor je op een rijtje:

 • Hotel Zeezicht Vlieland. Dit is één van de mooiste en meest luxe hotels van het eiland Vlieland. Dit hotel heeft een sfeervolle inrichting, beschikt over een eigen wellnesscentrum en is prachtig gelegen. Vanuit dit hotel geniet je van een fraai uitzicht.
 • Hotel Texel. In het Hotel Texel geniet je van onder meer een verwarmd binnenzwembad, luxe wellnessfaciliteiten en luxe kamers. Het inpandige restaurant is ook een geweldige toevoeging.

Hotel met zwembad op de Waddeneilanden

Zou je graag in een hotel met zwembad op de Waddeneilanden verblijven? Dan kun je voor onder meer het Hotel Texel (De Cocksdorp) kiezen. Dat hotel heeft een geweldig verwarmd binnenzwembad, waarin het op en top genieten is.

Een andere optie is het WestCord Hotel Noordsee. Dit hotel heeft een binnenzwembad met sauna, is op het eiland Ameland gelegen en beschikt ook nog over luxe kamers. In het verwarmde binnenzwembad kom je in ieder geval heerlijk tot rust.

Hotel op Vlieland

Vlieland is het kleinste Waddeneiland; met een totaal oppervlakte van slechts 36 vierkante meter is het oprecht compact te noemen. Neemt niet weg dat je alsnog op een heerlijke manier op en rondom dit eiland je vakantie door kunt brengen.

Dat is zéker het geval als je voor één van de beste hotels van Vlieland kiest. Enkele voorbeelden van fijne hotels op Vlieland vind je hieronder:

 • Hotel Zeezicht Vlieland. Als je op Vlieland voor pure luxe wilt gaan, is Hotel Zeezicht de beste optie voor je. Dit hotel is luxe ingericht en beschikt onder meer over een eigen wellnesscentrum.
 • Hotel Posthuys Vlieland. Het Hotel Posthuys is één van de gezelligste hotels op het eiland Vlieland. Dit hotel kenmerkt zich door een prachtige ligging, gezellige kamers en een bijbehorend eetcafé. In dat eetcafé nuttig je gedurende de dag heerlijke maaltijden.
Hotel op Terschelling

Hotel op Terschelling

Onder toeristen is Terschelling één van de populairste Waddeneilanden. Dit eiland is gezellig, beschikt over prachtige stranden en kent ook meerdere gezellige dorpjes. Het is hierdoor mogelijk om je tijd op dit eiland op een diverse manier in te delen en te verblijven in een hotel op Terschelling.

Op Terschelling kun je bovendien uit meerdere, prima hotels kiezen. De 2 leukste hotels hebben wij alvast voor je verzameld:

 • Paal 8 Hotel Aan Zee. Dit is mogelijk één van de bekendste hotels van heel Terschelling. Het hotel is prachtig gelegen – direct aan het strand -, beschikt over ruime kamers en beschikt over de nodige voorzieningen en faciliteiten. Tijdens je verblijf in het Paal 8 Hotel Aan Zee kom je niks tekort.
 • Hotel de Walviswaarder. De ligging van dit hotel is subliem te noemen. Dit hotel ligt namelijk in het midden van het eiland, vanwaaruit je dus gemakkelijk het gehele eiland kunt verkennen. Dit eiland beschikt ook nog over meerdere soorten kamers, waaronder meerdere luxe suites.

Hotel op Ameland

Wil je graag naar het prachtige eiland Ameland toe gaan? Je hebt groot gelijk. Dit eiland is een lust voor het oog, beschikt over een prachtige natuur en biedt ook nog de mogelijkheid om zeehonden te spotten. Wil je graag op een ideale manier van dit eiland genieten? Kies dan voor één van deze hotels:

 • Hotel Ameland. De naam van dit hotel is lekker kort en duidelijk. Het hotel is gelegen in de buurt van de plaats Nes, is een driesterrenhotel en is betaalbaar. Bij dit hotel geniet je ook nog van een terras en restaurant.
 • WestCord Hotel Noordsee. Als je voor pure luxe wilt gaan, kies je voor dit hotel op Ameland. Dit hotel beschikt onder meer over een verwarmd binnenzwembad en een sauna. Het hotel is ook nog centraal gelegen, waardoor je vanuit dit hotel het gehele eiland perfect kunt ontdekken.
Hotel op Texel

Hotel op Texel

Texel is zo’n beetje het populairste Waddeneilanden onder toeristen. Dit eiland is relatief groot, getuige ook de hoeveelheid accommodaties op dit eiland. Je kunt uit ruim 40 verschillende hotels kiezen! Wij raden je één van deze 2 hotels aan:

 • Hotel Texel. Dit prachtige boutique hotel is gelegen in de plaats De Cocksdorp. Bij dit hotel geniet je van een prachtig zwembad, gezellig restaurant, fraaie lobby en prachtige kamers.
 • Hotel Tesselhof. In het centrum van De Koog is dit gezellige driesterrenhotel te vinden. Dit hotel beschikt onder meer over een eigen terras en spelletjesruimte voor kinderen. Op slechts 600 minuten afstand vind je de duinen en het strand.

Hotel op Schiermonnikoog

Wil je graag op het prachtige eiland Schiermonnikoog verblijven? Ook daar zijn voldoende redenen voor te verzinnen. Dit eiland is prachtig, is op sommige momenten in het jaar relatief rustig en is bovenal erg gezellig. Verblijven doe je het beste in één van deze hotels:

 • Hotel Graaf Bernstorff. Dit hotel is gelegen in het Nationaal Park Schiermonnikoog, beschikt over 4 sterren en heeft een eigen bibliotheek. Vanuit dit hotel maak je gebruik van een gratis busdienst.
 • Hotel De4dames. Dit hotel is gelegen in het centrum van het dorp, beschikt over fraaie kamers en is erg gezellig. Het hotel beschikt ook nog over een klein terras waar je heerlijk kunt tafelen.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven