Ervaar Amsterdam te water met een salonboot.

Op zoek naar een uniek uitje? Of je nu iets zoekt voor je gezinsvakantie, je bedrijfsuitje of je huwelijksfeest: een rondvaart op de Amsterdamse grachten mag niet ontbreken. Geniet van het geweldige uitzicht vanaf het water op de rijke historie van Amsterdam. En op een 100% elektrische salonboot doe je dat ook nog eens klimaatneutraal. Zo wordt het niet alleen een verrassend, maar ook groen uitje!

Inhoudsopgave:

Met een salonboot door de grachten

We kennen allemaal het Nederlandse weer: het ene moment zit je heerlijk in de zon, het volgende moment krijg je een Hollandse bui over je heen. Gelukkig zijn die wisselende weersomstandigheden geen probleem als je vaart met een salonboot in Amsterdam. Zo’n salonboot is namelijk (deels) overdekt, waardoor je ook bij minder goed weer gewoon kunt genieten van het uitzicht. Zo kun je vanaf het water de volkswijk de Jordaan verkennen, kijken naar de drukte op de Prinsengracht, of de prachtigste foto´s van de Zeven Bruggen maken. Terwijl je vaart kan de schipper je van alles vertellen over de bezienswaardigheden die je tekenkomt.

arrangement op het water

Een volledig arrangement op het water

De salonboot is niet alleen de ideale plek om van het uitzicht te genieten. Je kunt je tocht namelijk uitbreiden met allerlei extra´s. Wacht dacht je bijvoorbeeld van een boottocht inclusief pizza en onbeperkt wijn, fris en bier? Of boek de Borrel Boot, met privé schipper. Je kunt het uitje net zo groot, of juist intiem klein, houden zoals je zelf wilt. Kies een kleine salonboot wanneer je met je familie op pad wilt. Of juist een grote salonboot, als je tot wel 100 personen op de boot wilt laten meevaren. Deze veelzijdigheid maakt de salonboot echt een passend uitje in praktisch elke situatie. Het is niet voor niets dat de reiswebsite Tripadvisor onlangs de rondvaart over de Amsterdamse grachten als uitje nummer 1 noemde in hun top 10 wereldwijd! Wil je zelf het plezier ervaren van een tocht op een salonboot? Kom dan snel naar onze prachtige hoofdstad en geniet, samen met je gasten.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven