Doe de camping quiz en ontdek de camping die aan jouw wensen voldoet!

Vind jij het ook zo lastig om een keuze te maken als het gaat om campings? Er zijn duizenden campings waar je uit kunt kiezen, maar welke voldoet aan jouw wensen? Met de camping quiz van Camping Expert kan jij er achter komen wat de perfecte camping is voor jouw vakantie. Lees snel verder als jij deze handige quiz ook wel kan gebruiken!

Inhoudsopgave:

Kies jouw favoriete vakantieland camping quiz

Kies jouw favoriete vakantieland

Voordat je op zoek gaat naar de perfecte camping die aan jouw wensen voldoet, moet je eerst het land kiezen tijdens de camping quiz. Camping Expert kiest een camping uit in de landen Italië, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Kroatië. Dit is zijn populaire vakantielanden waar een groot aanbod campings zitten. Hier moet zeker een camping te vinden zijn voor jouw volgende vakantie!

Gaan er kinderen mee camping quiz

Gaan er kinderen mee?

Om een goede camping uit te kiezen is het belangrijk om te weten of er kinderen mee gaan. Zo niet, dan is bijvoorbeeld animatie niet belangrijk om te hebben op de camping. Echter als je wel kinderen mee neemt, is dit erg belangrijk en wil je ook genoeg speelruimte en activiteiten op de  camping hebben. Het moet voor zowel de ouders als de kinderen een geschikte camping zijn.

welk-soort-accommodatie

In welk soort accommodatie wil je zitten?

De één gaat met de caravan en de ander wil in een luxe safaritent verblijven. Iedereen heeft andere voorkeuren en daarom is het belangrijk om de soort accommodatie te kiezen in de camping quiz. Je kan kiezen uit een stacaravan, bungalowtent, safari of lodgetent en je eigen tent, camper of caravan. Waar gaat jouw voorkeur naartoe?

Liever kleinschalig of een grote camping met veel activiteiten?

De ene houdt van een kleine camping en voor de ander kan het niet groot genoeg! Op een kleine camping heb je weinig faciliteiten en plaatsen. Maar op een grote camping kan je verdwalen, heb je meerdere zwembaden en oneindig veel activiteiten. Kies wat bij jou het beste past of ga voor een middenweg, de middelgrote camping. Deze zijn niet zo massaal en hebben nog steeds genoeg te bieden voor een leuke vakantie.

Camping-bij-een-zee-of-meer

Camping bij een zee of meer, belangrijk?

Ben jij een echte waterrat of doe je aan een watersport? Dan is het voor jou misschien wel een eis om dichtbij de zee of een meer te zitten. Geef aan waar jij liever dichterbij zit zodat de camping quiz hier rekening mee gaat houden. Je wilt namelijk niet een uur in de auto zitten om lekker van het water te kunnen genieten als je daar van houdt.

Nadat je de camping quiz hebt ingevuld, krijg je per mail je resultaat. Bij mij kwam Camping Gulperberg uit de quiz. Lekker in eigen land op vakantie, want Nederland is ook erg mooi!

Welke camping komt er bij jouw uit? Doe hier de camping quiz en laat het mij weten!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven