3x inspiratie voor een verre reis met het hele gezin!

Ben jij van plan om binnenkort met het hele gezin op verre reis te gaan? En kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan gauw verder. Er zijn namelijk genoeg bestemmingen waar je goed terecht kunt voor een onvergetelijke verre reis, ook met kinderen. Een goede voorbereiding op een verre reis is natuurlijk ook belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan reisvaccinaties om je te beschermen tegen verschillende ziektes. Bij vaccinatiepunt kun je daar meer over te weten komen. Hieronder vind je inspiratie voor verschillende reisbestemmingen!

Inhoudsopgave:

Thailand

Thailand is een zeer populaire bestemming voor een verre reis en dat is niet voor niets. Het land is erg veelzijdig, goedkoop en daarnaast ook erg kindvriendelijk. Je kunt op vrijwel elke plek wel terecht in een kindvriendelijk hotel of vakantiehuis. Ben je een stedenliefhebber? Bezoek dan Bangkok en Chiang Mai. Deze steden hebben veel verschillende mooie bezienswaardigheden en zijn ook erg kindvriendelijk. Als je graag wilt genieten van een strandvakantie kun je met het hele gezin goed terecht op eilanden zoals Koh Samui of Koh Lanta. Deze eilanden hebben veel kindvriendelijke voorzieningen en accommodaties. Verder staan deze eilanden bekend om hun prachtige stranden, waar je je dagenlang aan kunt vermaken. Je kunt op deze eilanden ook goed terecht om te snorkelen of te duiken en te genieten van de prachtige onderwaterwereld. Kortom, er is genoeg te zien en te beleven in Thailand!

Costa Rica

Een andere bestemming die zeker de moeite waard is om te overwegen is Costa Rica. Als je op vakantie naar Costa Rica gaat is het belangrijk om aan reisvaccinaties te denken. Reisvaccinaties voor Costa Rica zijn op verschillende plekken verkrijgbaar. Costa Rica is een kindvriendelijke bestemming en heeft daarnaast veel te zien en te beleven. Je kunt er bijvoorbeeld veel bijzondere dieren spotten, zoals apen, toekans, kaaimannen, luiaards, bijzondere kikkers en vele bijzondere vogelsoorten. Dit is natuurlijk ook voor kinderen erg leuk om mee te maken. Je kunt in Costa Rica ook goed terecht voor een strandvakantie, er zijn namelijk meerdere plekken met prachtige stranden. In het binnenland van Costa Rica is ook nog een indrukwekkende vulkaan, ‘Arenal’ en een prachtig nevelwoud, ‘Monteverde’.

Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn ook een populaire bestemming voor een onvergetelijke reis met het hele gezin. De Verenigde Staten zijn erg groot en je kunt er veel verschillende soorten bezienswaardigheden bekijken en beleven. Denk bijvoorbeeld aan vele nationale parken, steden, stranden en nog veel meer. De Verenigde Staten is ook een kindvriendelijke bestemming en erg geschikt om met het hele gezin te ontdekken. Deze kan dus ook op het lijstje van verre reizen met het hele gezin! 

Met al deze inspiratie kun jij alvast je verre reis met het hele gezin plannen! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek meer reisblogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven